Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

babayaga

Üye
28 Ağu 2024
13
6
0
15 Aralık'ta kurul mülakatına girmiştim ve bazı arkadaşlara ön sağlık maili çoktan gelmiş ama bana hala gelmedi. Acaba geç gelme ihtimali var mı yoksa direkt olarak olumsuz anlamına mı geliyor?

Hocam bilmiyorum tam ama daha önce bu sitede bi haftada önsağlık maili alıp olumsuz olanları görmüştüm. Belki önsağlık günü için planladıkları günün kotası vardır. Arkadaslara ne zaman gelmiş mail?

15 Aralık'ta kurul mülakatına girmiştim ve bazı arkadaşlara ön sağlık maili çoktan gelmiş ama bana hala gelmedi. Acaba geç gelme ihtimali var mı yoksa direkt olarak olumsuz anlamına mı geliyor?
Direkt o anlama gelmiyor ama olumsuz olma ihtimali yüksek. Ben de ön sağlık maili beklerken bir hafta sonra kurul olumsuz maili geldi.

Kesin denemez ama olumsuz olma ihtimali yüksek. Olumsuz maillerini aynı gün aynı saatte atıyorlar aynı gün girdiğiniz kişilerden olumsuz alan var ve siz almadıysanız o zaman sağlığa çağrılma ihtimaliniz yüksek olur.

Ben 1 aralıkta girdim bana hala kurul ile alakalı mail gelmedi. Sağlık için de çağırılmadım. Size hızlı gelmiş açıkçası

Hocam bilmiyorum tam ama daha önce bu sitede bi haftada önsağlık maili alıp olumsuz olanları görmüştüm. Belki önsağlık günü için planladıkları günün kotası vardır. Arkadaslara ne zaman gelmiş mail?
hocam onlara kuruldan 5 gün sonra falan gelmiş, bazılarına ön sağlık sonrası mail bile gelmiş.

Hocam aynı gün girenlerle iletişimde misiniz? Kaç kişiye dönüş gelmiş biliyor musunuz? Ben de 15inde girmiştim ama erkenden kurula girdiğim için kimseyle iletişimde kalamadım
hocam ben de aynı şekilde 1 arkadaşı tanıyordum sadece, ona sordum 4 kişiye falan mail geldi dedi. Yani eğer olumsuz olduysak olumsuz mailini yollasalar bari sürecin bu şekilde uzaması çok saçma. Bazılarına 1 haftada olumsuz gelmiş bazısına 1 ayda sonucu kestiremiyorsun da.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.