THY Kurul Mülakatları Ne Zaman Yapılır

• Konbuyu başlatan Epoca
  • Başlangıç tarihi
E

Epoca

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese, 8-12 temmuz grubundan olup, onay mailimi almış durumdayım.
Sormak istediğim soru, boy-kilo kontrolü ve kurul mülakatı tarihi sizce yaklaşık olarak ne zaman yapılacak? ve bu mülakat günü için kendimiz seçim yapabilecek miyiz yoksa onların atadığı gün gelmek mi zorundayız?

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Sormak istediğim soru, boy-kilo kontrolü ve kurul mülakatı tarihi sizce yaklaşık olarak ne zaman yapılacak? ve bu mülakat günü için kendimiz seçim yapabilecek miyiz yoksa onların atadığı gün gelmek mi zorundayız?
Hangi tarih ve saatte girdiniz, seviyeniz nedir, kaç soru yaptınız ve sorularda ne kadar süre konuştunuz, ilana ne zaman başvurmuştunuz, online mülakatta takıldığınız anlar oldu mu

E

Epoca

HavaPersonel.Com
Hangi tarih ve saatte girdiniz, seviyeniz nedir, kaç soru yaptınız ve sorularda ne kadar süre konuştunuz, ilana ne zaman başvurmuştunuz, online mülakatta takıldığınız anlar oldu mu
10 temmuzda girmiştim ben, seviyemi bilmiyorum fikriniz olması açısından şunu söyleyeyim, YDT sınavında 74 netim mevcut. o yüzden sorularda ne söyleceğime karar vermek dışında bir sorunum yoktu, yalandan bir hikaye uydurup anlatın, olay hikayenin doğruluğu değil gramer ve vocab düzeyiniz çünkü. ilana 03.05'te başvurmuşum. O yüzden ilk gruplardanım sanırım, keşke daha geç başvursaydım.

J

johnfrieda

HavaPersonel.Com
Merhaba geçen yıl 8 eylülde belgelerimi yüklemiştim ve 31 ekimde mülakata gitmiştim. Bu yıl video mülakatı hafta hafta ilerlediği için tüm gruplar tamamlanıp dönüş aldıktan sonra yapılır diye düşünüyorum. Mülakat tarihiniz belirleniyor ve size mail olarak gönderiliyor.

E

elturco

HavaPersonel.Com
Merhaba geçen yıl 8 eylülde belgelerimi yüklemiştim ve 31 ekimde mülakata gitmiştim. Bu yıl video mülakatı hafta hafta ilerlediği için tüm gruplar tamamlanıp dönüş aldıktan sonra yapılır diye düşünüyorum. Mülakat tarihiniz belirleniyor ve size mail olarak gönderiliyor.
Geçen yıl ki mülakatta elenme sebebiniz neydi sizce peki ?

J

johnfrieda

HavaPersonel.Com
Geçen yıl ki mülakatta elenme sebebiniz neydi sizce peki ?
Tecrübesizlik :) Herkesin ikinci üçüncü katılışıydı ve hazırlıklı gelmişlerdi ben ise süreci pek bilmiyordum, iyi ki elenmişim diyorum o yüzden

E

elifffffff

HavaPersonel.Com
kurul mülakatı için mail alan varmı?

A

adayhostes

HavaPersonel.Com
kurul mülakatı için mail alan varmı?
29’una davet aldım. 12’sinde sınava girmiştim. 22’sinde olumlu maili almıştım. Önce boy kilo sonra yüz yüze ingilizce sonra kurul mülakatı olacak şekilde sıralama yapmışlar.

K

kevxtu

HavaPersonel.Com
olumlu mail aldıktan sonra kaç gün içinde davet maili geliyor acaba istanbul dışında yaşıyorum benim için önemli bir bilgi

L

lockup

HavaPersonel.Com
29’una davet aldım. 12’sinde sınava girmiştim. 22’sinde olumlu maili almıştım. Önce boy kilo sonra yüz yüze ingilizce sonra kurul mülakatı olacak şekilde sıralama yapmışlar.
Nasıl geçti mülakatınız?

M

Munla

HavaPersonel.Com
Kurul mulakatina katilan arkadaslar biraz sureci nasil ilerlediginden bahsedebilir mi ?

Konuyu okuyanlar;