THY Kurul Mülakatını Ertelememiz Mümkün Mü?

• Konbuyu başlatan Gokhantunc
  • Başlangıç tarihi
G

Gokhantunc

HavaPersonel.Com
vietnamda yaşıyorum. bir hafta önce geldim. evraklarımı yükledim. diğer kullanıcılardan anladığım kadarıyla hemen kurul mülakatına çağırıyorlar. yakın zamanda çağrılırsam kurul mülakatını erteleme talebi mümkün müdür?

Ü

Üye silindi 8698

Evraklarınızı yanlış yüklemeyi deneyin isterseniz. O durumda gecikiyor süreç

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Sakın yanlış yüklemeyin. Kabin İstihdam mail adresine mail atın durumu açıklayın erteleyeceklerdir. Gerekli bir durum olduğu zaman süreç hala devam ediyorsa erteleme yapabiliyorlar

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Sakın yanlış yüklemeyin. Kabin İstihdam mail adresine mail atın durumu açıklayın erteleyeceklerdir. Gerekli bir durum olduğu zaman süreç hala devam ediyorsa erteleme yapabiliyorlar
Gebelik durumunda da erteleme yapabiliyorlar mı bilginiz var mı? Arkadaşım da girdi fakat şuan gebeliğinden dolayı Ocak sonrasında sağlığa girebilecek

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Gebelik durumunda da erteleme yapabiliyorlar mı bilginiz var mı? Arkadaşım da girdi fakat şuan gebeliğinden dolayı Ocak sonrasında sağlığa girebilecek
Bilgim yok ama yapmazlar diye düşünüyorum. Çünkü doğum olacağından ötürü ve hamileyken çalışması pek mümkün olmayacaktır, bu da işe başlar başlamaz ara vermesi demek ki elenmesi muhtemel olur. İşe girdikten sonra doğum izni veriyorlar diye biliyorum ama mülakat sürecinde elenmesi muhtemel. Yine de mail yoluyla sorun bence

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Bilgim yok ama yapmazlar diye düşünüyorum. Çünkü doğum olacağından ötürü ve hamileyken çalışması pek mümkün olmayacaktır, bu da işe başlar başlamaz ara vermesi demek ki elenmesi muhtemel olur. İşe girdikten sonra doğum izni veriyorlar diye biliyorum ama mülakat sürecinde elenmesi muhtemel. Yine de mail yoluyla sorun bence
Kendisi çocuğa bakacak biri olduğu için her halükarda başlama yapıcak ama tabi şirket bu durumda insiyatif gösterir mi bilmiyoruz. Çünkü ilk aşamalarda sağlığa giremeyecek. Bahar 2025 diye yazılmış mailinde belki süreç o tarihe kadar da uzayabilir.

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Doğuracaksanız neden başvurdunuz çok garip yaş aralığını acilen azaltmaları gerek
Gebeliğini bilmeden önce ilana başvurmuş olamaz mı? Bence bu kadar kötü niyetli olmayın kalbinizi iyi ve temiz tutarsanız bazı şeyler beklediğinizden güzel gelişebilir, Benden size tavsiye.

G

Gokhantunc

HavaPersonel.Com
Hangi maile yazmamız gerekiyor

Konuyu okuyanlar;