Merhaba siz mülakata girdiniz sanırım. Nasıldı acaba? İngilizce olarak neler sordular veya roleplay olarak? Çok teşekkürler şimdidenMerhaba arkadaşlar, sunexpress kurul mülakatından olumlu olumsuz dönüş alan var mı aranızda? Olumlu dönüş alanlar kaç gün içerisinde aldı?
Merhabalar, mülakat sohbet havasında ilerliyor. Sizin söyledikleriniz konuşmayı yönetiyor ve söylediğiniz şeyler üzerinden roleplay yaptırıyorlar. İngilizce gündelik hayattan bir soru sordular bana ve 1 soru soruldu ama daha fazla sorma ihtimalleri de var.Merhaba siz mülakata girdiniz sanırım. Nasıldı acaba? İngilizce olarak neler sordular veya roleplay olarak? Çok teşekkürler şimdiden
@gunes admin merhabalar, bi sorum olucaktı. Forumda bu konuyla paylaşılmış bir çok gönderiye baktım fakat bir yanıt bulamadım. Sunexpress kurul mülakatına cuma günü girdim ve araya hafta sonu girdi ayrıca herhangi bir referans maili alamadım. Sunexpress sürecinde 3 gün içinde olumlu maili alan var mı yoksa aynı gün referans maili almazsak olumsuz olarak algılamalı mıyım?Merhaba arkadaşlar, sunexpress kurul mülakatından olumlu olumsuz dönüş alan var mı aranızda? Olumlu dönüş alanlar kaç gün içerisinde aldı?
Merhaba İngilizce nasıl başladı kaç dk devam etti acaba ne tarz bi soruydu sizin cv nize yönelik gibi miydiMerhabalar, mülakat sohbet havasında ilerliyor. Sizin söyledikleriniz konuşmayı yönetiyor ve söylediğiniz şeyler üzerinden roleplay yaptırıyorlar. İngilizce gündelik hayattan bir soru sordular bana ve 1 soru soruldu ama daha fazla sorma ihtimalleri de var.
İngilizce en sonda 1 soru soruldu. Sorunun ne olduğunu söylemem etik olmaz fakat gündelik bir soruydu ve ben konuşmaya başlayalı 40 saniye olmadan teşekkür edip yeterli olduklarını ve sadece telafuza baktıklarını söylediler.Merhaba İngilizce nasıl başladı kaç dk devam etti acaba ne tarz bi soruydu sizin cv nize yönelik gibi miydi
Kesin şu kadar gün veya hafta içinde dönüş almazsanız olumsuz diyemem. Ancak genelde SunExpress'te, süreciniz olumsuzsa bir hafta sonra; süreciniz olumluysa en geç 3-4 gün içinde olumlu dönüş alırsınız.@gunes admin merhabalar, bi sorum olucaktı. Forumda bu konuyla paylaşılmış bir çok gönderiye baktım fakat bir yanıt bulamadım. Sunexpress kurul mülakatına cuma günü girdim ve araya hafta sonu girdi ayrıca herhangi bir referans maili alamadım. Sunexpress sürecinde 3 gün içinde olumlu maili alan var mı yoksa aynı gün referans maili almazsak olumsuz olarak algılamalı mıyım?
Yanıtınız için teşekkür ederim. Genelde aynı gün referans alanlar olumlu oluyor gibi, ister istemez olumsuza yordum ben.Kesin şu kadar gün veya hafta içinde dönüş almazsanız olumsuz diyemem. Ancak genelde SunExpress'te, süreciniz olumsuzsa bir hafta sonra; süreciniz olumluysa en geç 3-4 gün içinde olumlu dönüş alırsınız.
Ayrıca 2026 sezonunun başlamasına daha 3-4 ay olduğunu da göz önüne alırsak, dönüşleri biraz daha geç yapabilirler diye bir tahmin de yapabiliriz. Sürecinizde başarılar dilerim.
Merhabalar, siz bir geri dönüş aldınız mı acaba?Merhaba arkadaşlar, sunexpress kurul mülakatından olumlu olumsuz dönüş alan var mı aranızda? Olumlu dönüş alanlar kaç gün içerisinde aldı?
Evet maalesef olumsuz olduMerhabalar, siz bir geri dönüş aldınız mı acaba?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.