Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ya paylaşıyoruz ama bazıları da 100 kere aynı şeyi soruyor e söylendi konuşuldu biraz araştırsa forumda bulacak yani. İngilizce muhabbeti mesela kişisel diyoruz ne sordular hadi onu da söylüyoruz o muydu bu muydu sen ne dedin yok o ne dedi ama öyle denmedi vs çocuk gibi davrananlar var. Kulaktan dolma bilgilerle de olmaz bazı şeyler gidip tecrübe etmek lazım. Bana kolay sana zor. Çok umutlu olup ingilizceden kalan kişiler oldu mesela. Boy kiloda katılar diyoruz tablo gönderiyoruz 15 kilom fazla olur mu diyo mesela e sence olur mu akıl var mantık var. 1 yıl iş deneyimi deniyor 70 gün sgk var olur mu diyorlar. E dene burda yetkili mercii yok ki olur olmaz desin şartlara göre yorum yapabiliyoruz sadece. Şartlar açık. Sektör katı maalesef bu böyle. Boyun otomatik metre ile ölçümü yapılıyor tartıya çıkıyorsunuz kilonuz gözüküyor hani bunun detayı daha nasıl olabilir. Benim de sağlıktan yana endişelerim var, deneyeceğim göreceğim mesela.
Kurul tecrübesi paylaşımı çok denk gelmedim ama baya haklı yorum :D :D Kriter soranları gördüm burda ilanı açıp bakmamış.Siz de haklısınız

Ya paylaşıyoruz ama bazıları da 100 kere aynı şeyi soruyor e söylendi konuşuldu biraz araştırsa forumda bulacak yani. İngilizce muhabbeti mesela kişisel diyoruz ne sordular hadi onu da söylüyoruz o muydu bu muydu sen ne dedin yok o ne dedi ama öyle denmedi vs çocuk gibi davrananlar var. Kulaktan dolma bilgilerle de olmaz bazı şeyler gidip tecrübe etmek lazım. Bana kolay sana zor. Çok umutlu olup ingilizceden kalan kişiler oldu mesela. Boy kiloda katılar diyoruz tablo gönderiyoruz 15 kilom fazla olur mu diyo mesela e sence olur mu akıl var mantık var. 1 yıl iş deneyimi deniyor 70 gün sgk var olur mu diyorlar. E dene burda yetkili mercii yok ki olur olmaz desin şartlara göre yorum yapabiliyoruz sadece. Şartlar açık. Sektör katı maalesef bu böyle. Boyun otomatik metre ile ölçümü yapılıyor tartıya çıkıyorsunuz kilonuz gözüküyor hani bunun detayı daha nasıl olabilir. Benim de sağlıktan yana endişelerim var, deneyeceğim göreceğim mesela.
Efendim öncelikle sakinliğinize hayran kaldım mülakatta da aynı performansınızı bekliyorum ahhahah şaka bir yana ben genel olarak sormuştum aslında bir fikir oluşması açısından. sağlıktan ziyade işte ne gibi sorular vs... kulaktan dolma bilgiler olmasın diye soruyorum

Ben boyumu 161 biliyordum pegasusta olculmustum seneler once, oynarsa 1 cm oynar diye dusunuyordum. Bugun olcumde boyum 159.7 , kilom 47 geldi . Ikisi de sinirin altinda kaldi hic beklemiyordum mulakata giremedim. Pegasusta nasil oyle cikmistim anlamayamadim o da boyle bir cihazdi. Ardimdan bircok kisinin daha fazla kilo dan elendigini gordum. Hepsi boylarinin dogru ciktigini dusunmuyordu. Anlamadim saglik olsun

Efendim öncelikle sakinliğinize hayran kaldım mülakatta da aynı performansınızı bekliyorum ahhahah şaka bir yana ben genel olarak sormuştum aslında bir fikir oluşması açısından. sağlıktan ziyade işte ne gibi sorular vs... kulaktan dolma bilgiler olmasın diye soruyorum

• Like
Tepkiler: egebal
Arkadaşlar mülakatta yanımızda Cv vs. götürmemize gerek var mı? Bununla ilgili herhangi bir mail almadım ama sormak istedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.