Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Melike256

Üye
30 Kas 2025
21
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba, kolay gelsin herkese, aralığın ilk haftası kurul mülakatım var, fakat ben şuanda çalışmaktayım bir çağrı merkezinde, 3. Senemdeyim, mülakattan önce İstfa etmem gerekir mi? Yoksa mülakatta iken suanda calısıyorum ama olumlu geçmesi durumunda işimden istifa ederim deme seçeneğimiz oluyor mu fikrinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden

Tamamdır teşekkür ederim mülakatta ne demeliyim onda kararsızım, istifa ettim demek daha mantıklı geliyor ama çalışıyorum suanda olumlu olursa istifa edicem dersem de çok istemiyormuş gibi görünmek istemiyorum

Şuanda bir firmada çalışıyorum bu meslekte devam etmek istiyorum gibi anlatırsın istifa vs o süreci anlatmana gerek yok eğer sorarlarsa söylersin

Tamamdır teşekkür ederim mülakatta ne demeliyim onda kararsızım, istifa ettim demek daha mantıklı geliyor ama çalışıyorum suanda olumlu olursa istifa edicem dersem de çok istemiyormuş gibi görünmek istemiyorum
Birçok kişi çalışırken başka işlere başvuruyor. Neden mevcut işinizden ayrılmak istediğinizi ve neden kabin memurluğu istediğinizi iyi bilmeniz gerek. Bunun dışında buradan kabul almazsanız ne yapmayı düşündüğünüzü de sorabilirler. Mantıklı, dürüst ve tutarlı bir cevap verdiğiniz sürece sorun olmayacaktır.

Çalışırken kabul aldığınız takdirde sağlık süreci ile ihbar süreniz birbirini tutmasa bile en kötü ihtimalle bir sonraki eğitim grubu ile başlarsınız.

Merhaba, kolay gelsin herkese, aralığın ilk haftası kurul mülakatım var, fakat ben şuanda çalışmaktayım bir çağrı merkezinde, 3. Senemdeyim, mülakattan önce İstfa etmem gerekir mi? Yoksa mülakatta iken suanda calısıyorum ama olumlu geçmesi durumunda işimden istifa ederim deme seçeneğimiz oluyor mu fikrinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
Nasıl geçti mülakatınız? Nasıl sorular sordular acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.