Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

yamtar99

Üye
7 Mar 2026
15
1
0
Meslek
Kabin
Merhabalar 30 temmuz için ingilizce yazılı sınav daveti gelmiş 31inde ingilizce sözlü yazıyor mailde kurul hangi tarihte olur tahmini başarılı geçerse şehir dışından geleceğim için merak ediyorum.

Arkadaslar hepinize basarılar dilerim, bu yıl açılan bir ilan mı vardı yoksa gecen yıldan açılan ilandan mı süreciniz devam etmekte? Merak ettim

Zaten belirtilmiş 3 ağustos diye görmemişim ingilizce sözlüde neler soruyorlar peki bilgisi olan var mı

Geçtiğimiz sene Ekim ayının başlarında başvurmuştum ben de sonrasında sağlık beyanı doldurdum ama henüz bir geri dönüş yok siz de ekim ayında mı başvurmuştunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.