Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
8 Ara 2025
6
4
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz hafta çarşamba günü kurul mülakatı seçimi için mail aldım ve mail geldikten hemen sonrasında sisteme giriş yapmama rağmen hiç uygun tarih yoktu. Gün içinde mail attım ve beklemem gerektiğini söylediler. Forumda gördüğüm kadarıyla bunu bir tek ben yaşamamışım. Geçtiğimiz günlerde tarih denk getirenler olmuş vs ama son durum nedir bilemiyorum. Hala bu durumda olan ve tarih bekleyen var mı? Bir tek ben kalmışım gibi hissediyorum.

Benim anlamlandıramadığım şey madem tarihler dolu neden mail aldık? Şu an sürekli bilgisayar başında sayfayı yeniliyorum belki şansıma tarih denk getiririm diye ancak çok stresli bir süreç. Ne olacağı belirsiz.

Bir de hem İzmir hem Antalya diye ilan açtılar ancak sadece Antalya mülakatları var, mailde sorduğumda da şu an İzmir için bir planlama yapılmadığını belirttiler çok garip.

Geçtiğimiz senelerde de böyle miydi acaba?

Merhaba yalnız değilsiniz ben de hala bekliyorum seçemedim dolu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.