Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ucalimmi

Üye
21 Mar 2025
44
17
5
Arkadaşlar yakın zamanda SunExpress için kurul mülakatı tarihi seçebilenler oldu mu? Daha önce çoğu adayın yazdığı gibi hiçbir boşluk yok tarihlerde gün içinde sık sık kontrol etmeme rağmen. Mail falan atmadım çünkü atan herkes aynı cevabı almış ve 3 gün içinde seçmemiz gerekiyor yazsa da link aktif kalacak dedikleri için biraz rahatım açıkçası :/

Merhaba, ben 3 Aralık sabahı mail aldım ve anında sisteme girmeme rağmen randevu alamadım çünkü bizlere mail geldiğinde zaten bir süredir randevular doluymuş. Sanırım hem güncel alım döneminde eksik kontenjan kalmasına karşın hem de önümüzdeki sene için havuzda cv bulunması amacıyla kriterlere uygun adaylara süreci başlatıyorlar. Şirket bünyesinde çalışan bir arkadaşım İK’ya sorduğunda iptal edenler oluyor sürekli kontrol etsin demişlerdi. Ben mail geldiğinden beri sürekli kontrol ediyorum zaten ve 2 gün önce iptal edilen bir randevuya denk gelip kaçırmıştım maalesef ancak sonrasında bir randevu denk getirebildim. Çok hızlı olmanız gerekiyor mümkünse telefondan yapmayın çünkü mail adresinize onay kodu geliyor randevu alabilmeniz için. Çok stresli ve zorlayıcı bir süreç ancak sık sık kontrol etmenizde fayda var ben 10-15 dakikada bir kontrol ederek denk getirdim. Umarım siz de denk getirebilirsiniz bol şanslar 🙏

Merhaba, ben 3 Aralık sabahı mail aldım ve anında sisteme girmeme rağmen randevu alamadım çünkü bizlere mail geldiğinde zaten bir süredir randevular doluymuş. Sanırım hem güncel alım döneminde eksik kontenjan kalmasına karşın hem de önümüzdeki sene için havuzda cv bulunması amacıyla kriterlere uygun adaylara süreci başlatıyorlar. Şirket bünyesinde çalışan bir arkadaşım İK’ya sorduğunda iptal edenler oluyor sürekli kontrol etsin demişlerdi. Ben mail geldiğinden beri sürekli kontrol ediyorum zaten ve 2 gün önce iptal edilen bir randevuya denk gelip kaçırmıştım maalesef ancak sonrasında bir randevu denk getirebildim. Çok hızlı olmanız gerekiyor mümkünse telefondan yapmayın çünkü mail adresinize onay kodu geliyor randevu alabilmeniz için. Çok stresli ve zorlayıcı bir süreç ancak sık sık kontrol etmenizde fayda var ben 10-15 dakikada bir kontrol ederek denk getirdim. Umarım siz de denk getirebilirsiniz bol şanslar 🙏
Detaylı yanıt için teşekkür ederim, hangi tarihe aldığınızı öğrenebilir miyim marta kadar süre olduğu için merak ettim de

Detaylı yanıt için teşekkür ederim, hangi tarihe aldığınızı öğrenebilir miyim marta kadar süre olduğu için merak ettim de
29 Aralık için aldım. Şubat ve Mart orada gözüküyor ama açılmamış o tarihler hiç. İhtiyaç olursa açılacak sanırım. Hatta Ocak için de hepsi açık değildi sanırım forumda Ocak için tarih aldım diyenler gördüm ama İK Ocak planlaması yapılmadı henüz demişti bana.

• Like
Tepkiler: Jas
Ben de o konuda biraz endişeliyim. Boyuma göre 1-2kg fazlam var ama o zamana kadar verebilirim diye düşünüyorum.
Benim 14 kiloydu 2 aylık Spor ve diyete girmiştim 110 kilodan şu an 92ye düştüm ama baktım basaramiyorum riske atmaya değer olmadığına karar verdim. 175 boyundayım bu arada. Maydanoz detoks suyu yapıp biraz da karbonitrattan uzak durup çok rahat verirsiniz. Başarılar dilerim

Teşekkürler tavsiyeniz için. Benim boyum 186-187 kilom da 91 küsür boy-kilo endeksi tablosuna göre 1-2 kg fazlam var ama dediğiniz gibi sorun olacağını sanmıyorum. Umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur. Daha önce forumda eğer mülakattan elendiğin zaman bir daha başvuramıyorsun gibi bir yazı görmüştüm. Bu yüzden mi riske atmak istemedeniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.