Kurul Mülakatı Sonuçları Hak.

dorlions

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaslar,

Hepinize sağlıklı günler diliyorum öncelikle. Ben 6 Ağustos tarihinde kurul mulakatina giren gruptayım. Geri dönüşün iki hafta kadar süreceği söylenmişti, iki haftayı geçti fakat ses seda yok. Acaba toplamda 15 işgünü mahiyetinde mi iki hafta denildi merak içerisindeyim, oradayken bunu da sormayı unuttuk açıkçası. 5-9 ağustos arasında yahut öncesinde kurul mülakatına girip dönüş alan var mı? Surece ilişkin gelişme kaydeden varsa bu başlık altında paylaşırsa harika olur. Benim gibi diğer haber bekleyen aday arkadaslar da faydalanır. Hepinize iyi şanslar diliyorum o7

moredhel1337

HavaPersonel.Com
ben 1 ağustos tarihinde kurul mülakatına girdim hala sonuc bekliyorum. büyük ihtimalle iş günüdür

cleverman6

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaslar,

Hepinize sağlıklı günler diliyorum öncelikle. Ben 6 Ağustos tarihinde kurul mulakatina giren gruptayım. Geri dönüşün iki hafta kadar süreceği söylenmişti, iki haftayı geçti fakat ses seda yok. Acaba toplamda 15 işgünü mahiyetinde mi iki hafta denildi merak içerisindeyim, oradayken bunu da sormayı unuttuk açıkçası. 5-9 ağustos arasında yahut öncesinde kurul mülakatına girip dönüş alan var mı? Surece ilişkin gelişme kaydeden varsa bu başlık altında paylaşırsa harika olur. Benim gibi diğer haber bekleyen aday arkadaslar da faydalanır. Hepinize iyi şanslar diliyorum o7
Bu hafta Cuma günü veya en geç önümüzdeki hafta Pazartesi günü cevap gelebilir

knanbyl

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaslar,

hangi ilan için başvurmuştunuz

umut21

HavaPersonel.Com
Aslında sonuç kapıdan çıkar çıkmaz orda belli yani. Ben 29 temmuzdan beri bekliyorum. Ve hala sonuç ortada yok.

cemersever

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaslar,

Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyelim umarım kazanmışsınızdır, kurul mülakatiyla ilgili deneyimlerinizi bahsetme şansınız var mı? İyi forumlar.

dorlions

HavaPersonel.Com
Aslında sonuç kapıdan çıkar çıkmaz orda belli yani. Ben 29 temmuzdan beri bekliyorum. Ve hala sonuç ortada yok.
Sürecin uzun süreceği ortada ve nitekim halihazırda bunu belirtmislerdi. 2025 yılının ilk çeyreğine kadar devam edecek olan bir süreçten bahsediyoruz dolayısıyla sabırlı olmakta yine de fayda görüyorum. Başlığı mail gelmeyeceğine dair umudum olmadığı için değil, bu konu özelinde olası bilgi aktarımlarına fırsat yaratmak için açmıştım. Naçizane tavsiyem sabırlı olunuz, tam anlamıyla netleşmeden bir şey söylemek pek isabetli olmayacaktır.

dorlions

HavaPersonel.Com
Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyelim umarım kazanmışsınızdır, kurul mülakatiyla ilgili deneyimlerinizi bahsetme şansınız var mı? İyi forumlar.
Teşekkürler, sizler için de aynı güzel dilekleri diliyorum. Umarım herkes dilediği sonuca ulaşır. Buna ilişkin bir konu başlığı vardı fakat yine de burada da yazayım. Gelen mailde bahsedildiği gibi boy/kilo kontrolünün yapıldığı asamadan geçen adaylar ingilizce kurul mulakatina giriyor. Bu iki aşamayı geçtiğiniz takdirde kurul mulakatina giriyorsunuz ve sonrasında da dönüş maili bekleme aşamasına geçiyoruz. İngilizce mulakat tamamen sohbet havasında geçiyor, bilhassa siz yonlendiriyorsunuz bile diyebilirim. Mümkün mertebe rahat hissedip doğru telaffuza, idiom, vocab ve gramer bilginizi göstermeye odaklanın derim. Sıkıştığınızı hissettiğiniz bir an olursa konuyu değiştirin debelenmeyin bir kelimeyi hatirlayacagim diye. Genel olarak çalışanlar zaten son derece ilgili ve kibar. Kurul hakkında malesef bilgi veremiyorum, her adayın kendi özelinde gelişen bir aşama. Aynı zamanda erkek adaylar özelinde mutlaka temiz bir saç ve sakal trasi, takım elbise bence olmazsa olmaz. Dış görünüşümüz hakkımızda bir fikir uyandıran ilk kısımdır. Temiz bir zihin, ozguvenli bir duruşla gitmeye gayret edin derim. İnanıyorum ki buradaki çoğu kişi donanımlı insanlar, o donanımı sergilemek mesele. Umarım başarılı olursunuz.

Zehra777

HavaPersonel.Com
Buraya yazılmış, bende yazayım aslında kapıdan çıktığımızda sonuç belli oluyor, 2 hafta haber gelmediyse boşuna beklememek lazım. Ben 5 ağustosta girdim, içimde zerre ümit kalmadı. En azından geçen alımda aylarca sonuç bekleyen ben bu sefer aynı saf durumda değilim

Aydean66

HavaPersonel.Com
Merhaba, yapay zeka ile olan speaking de geçtim, kurul için davet bekliyorum. Merak ettiğim şey, teklif edilen maaşlar nedir? Bazı adaylar kurulda kendilerine başlangıçta ortlama 30-35k tarzı bir rakam teklif edildiğini söyledi. Bu benim gibi yaklaşık 8-9 yıllık çalışma hayatı olan biri için komik bir rakam açıkçası? Teklif edilen rakamlarla ilgili bilgilendirirseniz seviniriz. Tşkler...

khradein

HavaPersonel.Com
Merhaba, yapay zeka ile olan speaking de geçtim, kurul için davet bekliyorum. Merak ettiğim şey, teklif edilen maaşlar nedir? Bazı adaylar kurulda kendilerine başlangıçta ortlama 30-35k tarzı bir rakam teklif edildiğini söyledi. Bu benim gibi yaklaşık 8-9 yıllık çalışma hayatı olan biri için komik bir rakam açıkçası? Teklif edilen rakamlarla ilgili bilgilendirirseniz seviniriz. Tşkler...
evet dogru 30-35k

Zehra777

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatında başlangıç maaşı ortalama ikramiye dahil 65bin denildi.

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
evet dogru 30-35k

neye göre evet diyerek onayladınız bunu gerçekten inanamıyorum, nereden kimden duydunuz da böyle yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları?

kurul mülakatı süreci öncesinde ''2 aylık eğitim sonrası başlangıç maaşınız 60-70 bin arasında olacak'' dediler.

dorlions

HavaPersonel.Com
neye göre evet diyerek onayladınız bunu gerçekten inanamıyorum, nereden kimden duydunuz da böyle yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları?

kurul mülakatı süreci öncesinde ''2 aylık eğitim sonrası başlangıç maaşınız 60-70 bin arasında olacak'' dediler.
Kesinlikle katılıyorum, kurul mulakati sürecinde bizlere aktarilan tutarlar tam ifade ettiğiniz gibiydi. Forumda kafasına göre insanları trollemeyi hoş gören insanlar var anladığım kadarıyla. Başka bir başlıkta da buna benzer gereksiz bir tartışma yaratmışlardı.

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Kesinlikle katılıyorum, kurul mulakati sürecinde bizlere aktarilan tutarlar tam ifade ettiğiniz gibiydi. Forumda kafasına göre insanları trollemeyi hoş gören insanlar var anladığım kadarıyla. Başka bir başlıkta da buna benzer gereksiz bir tartışma yaratmışlardı.

Tam emin değilim falan dese, hadi bir açık kapı bırakmış diyeceğim, ama maaşları bizzat kendisi yatırıyormuş gibi kendinden emin konuşması çok ilginç. Yani insanların umutlarını kırmakta nasıl bu kadar hevesli olunuyor çözemedim.

khradein

HavaPersonel.Com
arkadaslar maasin baslangicta %100’unu almiyorsunuz ilk ay 70k alacaginizi dusunuyorsaniz buyrun ona inanin bu konuda tartismak sacma ben de duydugumu soyluyorum

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
arkadaslar maasin baslangicta %100’unu almiyorsunuz ilk ay 70k alacaginizi dusunuyorsaniz buyrun ona inanin bu konuda tartismak sacma ben de duydugumu soyluyorum
sen kimden duydun hocam hala ne iddia ediyorsun sen? böyle bir şey hayatımda görmedim.

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi'ndeki görevlinin, kurul mülakatı için bir odaya topladığı 15-20 insana aynı anda açıkladığı maaşı söylüyorum ben, birinci ağızdan duyduğum şeyi söylüyorum.

Bu konuda tartışmak gerçekten çok saçma, bu sebeple bu konuda fikir belirtmemeni rica ediyorum. Bilmediğin şeyi iddia etme artık.

Konuyu okuyanlar;