THY Kurul Mülakatı Sonuç Maili

• Konbuyu başlatan svrk19
  • Başlangıç tarihi
S

svrk19

HavaPersonel.Com
2 Ekim Çarşamba Kabin Memurluğu THY kurul mülakatına girdim. Bugün tam 18 gün oldu ve halen sonuç maili almadım. Acaba olumsuz olduğu için mail atmadilar diye düşünüyorum. Aranızda olumsuz olduğu halde kurul mülakat mailini alan var mı? Ya da benle yakın tarihte girip Kurul Mülakat sonuç maili alan var mı?
Teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz cevaplar için

BLi10

BLi10

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Ankaralı öğretmen bir adamla tanıştım birkaç hafta önce, kurul olumlu sonucu 5 hafta sonra geldi demişti, bir arkadaşım da kurula girdikten 3 hafta sonra olumsuz maili aldı, tamamen random gibi yani. O yüzden ümidinizi kaybetmeden mail gelene kadar olumlu düşünüp bekleyin derim :)

S

svrk19

HavaPersonel.Com
Ankaralı öğretmen bir adamla tanıştım birkaç hafta önce, kurul olumlu sonucu 5 hafta sonra geldi demişti, bir arkadaşım da kurula girdikten 3 hafta sonra olumsuz maili aldı, tamamen random gibi yani. O yüzden ümidinizi kaybetmeden mail gelene kadar olumlu düşünüp bekleyin derim :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Şimdi oturup beklemekten başka bir yol yok o zaman :)

Ü

Üye silindi 11185

1 ekimde girmiştim kurula. 16'sında aldım mail.

D

delfinok

14 Ekim'de girdim, az önce olumsuz mail aldım. 8 gün sonra göndermiş oldular. Olumlu mail aldığını gördüğüm kim varsa geç gördü. Umarım siz olumlu mail görürsünüz.

T

tuğbakgn

14 Ekim'de girdim, az önce olumsuz mail aldım. 8 gün sonra göndermiş oldular. Olumlu mail aldığını gördüğüm kim varsa geç gördü. Umarım siz olumlu mail görürsünüz.
ben de olumsuz aldım

D

delfinok

ben de olumsuz aldım
Sizin üçüncü girişiniz miydi? Benimki ikinciydi. Ne istediklerini anlayamadım ben şahsen. Aslında işe uyumluluğumun yüksek olduğu kanısındayım, güzel de bir mülakat geçirdim. Yapımın yumuşak başlı olduğunu gösterdiğimi düşünüyorum mülakatı düşündüğümde. Ama demek ki başka türlü bir şey arıyorlar, kısaca basitçe ne arıyorlarsa onu bulamadılar. Keşke yanlış mail artık gibi bir şey deseler de bu süreci iyi bir şekilde bitirsem ve başlasaydım bu işe. Olmadı maalesef. Biraz hayal kırıklığına uğradım pek tabii. Sizin için de hayırlısı olsun, benim için de. Bir daha başvurmayı düşünür müsünüz?

T

tuğbakgn

Sizin üçüncü girişiniz miydi? Benimki ikinciydi. Ne istediklerini anlayamadım ben şahsen. Aslında işe uyumluluğumun yüksek olduğu kanısındayım, güzel de bir mülakat geçirdim. Yapımın yumuşak başlı olduğunu gösterdiğimi düşünüyorum mülakatı düşündüğümde. Ama demek ki başka türlü bir şey arıyorlar, kısaca basitçe ne arıyorlarsa onu bulamadılar. Keşke yanlış mail artık gibi bir şey deseler de bu süreci iyi bir şekilde bitirsem ve başlasaydım bu işe. Olmadı maalesef. Biraz hayal kırıklığına uğradım pek tabii. Sizin için de hayırlısı olsun, benim için de. Bir daha başvurmayı düşünür müç
çok haklısınız, ben 2 defa thy 1 defa da ajete girdim ve gerçekten ben de anlamadım ne arıyorlar ne istiyorlar, her gidişimde çalışarak kendimi hazırlyarak gittim, tabii ki heyecanım onlara yansımıştır ama galiba onlar tamamen soğukkanlı olmamızı bekliyorlar. Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için bu sefer içime olumlu olacağı doğmuştu çünkü genel olarak iyiydi, bu olmazsa uzun bir süre ara vereceğim demiştim kendime ama yine denerim gibi çünkü istiyorum. 2025 de tekrar alım olacak belki o zaman güzel olur. Peki siz dener misiniz?

D

delfinok

Ben de çok istiyorum ama işi ne kadar çok istiyorsan o kadar zor oluyor o uzun mu uzun süreci yönetmek. Çünkü 2-3 defa olumsuz mail almak umut kırıcı, ne diyebilirim ki. Elimden geleni yaptığımdan eminim. O yönden içim çok rahat. Olduğum gibi, kendim gibi gittim. Deneyimlerimi, neden istediğimi gerçek haliyle anlattım, sanırım bu yüzden içim rahat. Olabilir, ne bulmadıklarını bilemiyor olmam belki bende olmadığını gösteriyor ama umarım seneye alırlar. Ama işte... Dediğim gibi.. belki seneye kadar iyi bir başka iş bulacağım. Ve içimde garip bir ukte kalacak, THY'de çalışsam farklı bir hayatım olacaktı ve şimdi çok rahat edecektim çünkü bana çok uygun olacaktı, yaşayışıma çok uygun olacaktı, ama işte onlar öyle düşünmüyor :), iki senedir ben onlara uygun gelmedim maalesef. üzülüyorum. Kaçırılan fırsatlar insanı üzse de .. umut var mı var :) bakalım.

T

tuğbakgn

Ben de çok istiyorum ama işi ne kadar çok istiyorsan o kadar zor oluyor o uzun mu uzun süreci yönetmek. Çünkü 2-3 defa olumsuz mail almak umut kırıcı, ne diyebilirim ki. Elimden geleni yaptığımdan eminim. O yönden içim çok rahat. Olduğum gibi, kendim gibi gittim. Deneyimlerimi, neden istediğimi gerçek haliyle anlattım, sanırım bu yüzden içim rahat. Olabilir, ne bulmadıklarını bilemiyor olmam belki bende olmadığını gösteriyor ama umarım seneye alırlar. Ama işte... Dediğim gibi.. belki seneye kadar iyi bir başka iş bulacağım. Ve içimde garip bir ukte kalacak, THY'de çalışsam farklı bir hayatım olacaktı ve şimdi çok rahat edecektim çünkü bana çok uygun olacaktı, yaşayışıma çok uygun olacaktı, ama işte onlar öyle düşünmüyor :), iki senedir ben onlara uygun gelmedim maalesef. üzülüyorum. Kaçırılan fırsatlar insanı üzse de .. umut var mı var :) bakalım.
umarım her şey istediğimiz gibi olur, sizi çok iyi anlıyorum o maile gün içinde defalarca baktım galiba hevesim kırıldı mı evet ama bu pes edeceğim anlamına gelmiyor, umarım seneye ve bizim gibi gerçekten isteyen kişiler başarılı olur 🥰

A

apocalypse

ben de olumsuz aldım
ben de olumsuz maili aldım dün. Gözlerime inanamadım tekrar tekrar okudum maili en rahat çıktığım bölümde olumsuz almak büyük hayal kırıklığı oldu benim için. İkinci defa başvurmak istiyorum umarım 2025'de açarlar tekrar. Bu mülakat sürecini tecrübe olarak görmekten başka bir şey yapamıyorum şu anda.

X

XCRDhava

HavaPersonel.Com
ben de olumsuz aldım
bende 14 ünde girmiştim , ingilizce korkumdu ama kurul olmalıymış . Soğuk kanlıydım , heyecanım sıfırdı , her şeye örneklerle ve rahat cevaplar verdim . Ne aradıklarını gerçekten merak ediyorum. Hayırlısı olsun . Umut kırıcı gerçekten

durmusnay

durmusnay

ben de olumsuz maili aldım dün. Gözlerime inanamadım tekrar tekrar okudum maili en rahat çıktığım bölümde olumsuz almak büyük hayal kırıklığı oldu benim için. İkinci defa başvurmak istiyorum umarım 2025'de açarlar tekrar. Bu mülakat sürecini tecrübe olarak görmekten başka bir şey yapamıyorum şu anda.
Sizin de mi 14 ekim idi mülakat tarihiniz?

S

sametbalci

Merhaba Arkadaşlar, ben belgeleri 3 hafta önce yükledim ve hala mülakat tarihi bekliyorum. Anladığım kadarı ile ingilizcede kimse sorun yaşamamış asıl olay türkçe olan kurul mülakatındaymış. İngilizce hakkında bir kaç soru sormak istiyorum çünkü inanılmaz derecede heyecanlıyım. Günlük hayatta aktif olarak kullanıyorum şu an ki işimden dolayı fakat bi c1 seviyesi diyemem sorun vs çözmek günlük toplantılar vs halledebiliyorum. Çok uzun sürüyor mu ingilizce mülakat ve çok fazla kasıyorlar mı ? Giren arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Heyecanlanıp duraklayıp yavaş yavaş konuşanlardan da geçenler oldu mu yoksa girenlerin hepsi akıcı bir şekilde mi konuşup geçti ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Olumsuz olanlar için de hayatınızda başarılar dilerim. Yaşınız genç ise kritelleri karşılıyor iseniz bir sonrakine de başvurun derim.

T

tuğbakgn

2025 de alım olacakmış, birkaç gün önce açıklama yapmıştı başkan. Ben de tecrübe olarak görmeye çalışıyorum her ne kadar zoruma gitse de umarım gelecek yıl olumlu sonuçlar alırız

A

apocalypse

2025 de alım olacakmış, birkaç gün önce açıklama yapmıştı başkan. Ben de tecrübe olarak görmeye çalışıyorum her ne kadar zoruma gitse de umarım gelecek yıl olumlu sonuçlar alırız
Kurulda elenenler tekrar ingilizce sınavlarına giriyor mu peki en baştan farklı bir süreç mi oluyor

Konuyu okuyanlar;