ben de henuz dun girdim ama sabirsizim, sizin 1 ayi da gecmis1 hafta sonra gelen de var benim gibi 35 gün hala bekleyenler de var![]()
Biri 40.günde olumlu aldığını yazmıştı,artık beklemekten başka yapacak bir şey yokben de henuz dun girdim ama sabirsizim, sizin 1 ayi da gecmis
Merhaba, ben 7 Ekim'de kurul mülakatına girmiştim. Ondan sonraki aşama olan 2. Yabancı Dil Değerlendirmesinin maili 21 Ekim'de bana yollanmış. Sürecin bu kısmında cevap almak genelde 1-2 hafta sürebiliyor. Umarım gönlünüzce olurArkadaslar merhaba kurul sonrasi olumlu veya olumsuz mailler ortalama ne kadar surede geldi? cevaplarsaniz cok sevinirim
Siz ön sağlık değerlendirmesi ile ilgili mail aldınız mı?Merhaba, ben 7 Ekim'de kurul mülakatına girmiştim. Ondan sonraki aşama olan 2. Yabancı Dil Değerlendirmesinin maili 21 Ekim'de bana yollanmış. Sürecin bu kısmında cevap almak genelde 1-2 hafta sürebiliyor. Umarım gönlünüzce olur![]()
Evet, ön sağlık değerlendirmesine katıldım. Çok uzun bir süreç olmuyor. Doldurmanız gereken bir form var 4-5 sayfalık ve bunu e-nabızınızdaki bilgilere göre doldurmanız bekleniyor. Gerekli olabilecek belgeleri de yanınızda getirebilirsiniz. Örneğin, size bir teşhis konulmuştur ve detayları e-nabızda gözükmüyordur, onun hakkında hastaneden almış olduğunuz test raporları gibi. Sürecinize faydası olacaksa yapmanızı öneririm tabii. E-nabızında gizlenmiş veri olmaması da son derece önemli. Aslında sizinle ilgilenen doktorun anladığım kadarıyla en detaylı baktığı şey de bu.Siz ön sağlık değerlendirmesi ile ilgili mail aldınız mı?
Ön değerlendirmeye katıldıysanız süreciniz nasıldı? Nasıl sonuçlandı?
Teşekkür ederim. Ön sağlığa katıldım ben ve dönüş bekliyorum. Bir muayenem ile ilgili epikriz istedi onu teslim geçen Cuma günü ve dönüş bekliyorum.Evet, ön sağlık değerlendirmesine katıldım. Çok uzun bir süreç olmuyor. Doldurmanız gereken bir form var 4-5 sayfalık ve bunu e-nabızınızdaki bilgilere göre doldurmanız bekleniyor. Gerekli olabilecek belgeleri de yanınızda getirebilirsiniz. Örneğin, size bir teşhis konulmuştur ve detayları e-nabızda gözükmüyordur, onun hakkında hastaneden almış olduğunuz test raporları gibi. Sürecinize faydası olacaksa yapmanızı öneririm tabii. E-nabızında gizlenmiş veri olmaması da son derece önemli. Aslında sizinle ilgilenen doktorun anladığım kadarıyla en detaylı baktığı şey de bu.
Formu teslim ediyorsunuz, önden bir de tansiyonunuzu ölçüyorlar, ardından doktorun sizi çağırmasını bekliyorsunuz. Muayenehanedeki süre de 15-20 dakika kadar sürebiliyor. Bu sürenin büyük bir kısmı zaten doldurduğunuz form ve e-nabızınızın incelenmesi üzerine zaten. Doktor size ufak bir renk körlüğü testi ve kısa bir ayakta muayene (Kalbinizi dinleme ve gözünüzü kapatıp kollarınızı ileri uzatmanızı istemek gibi) de yapıyor. Son olarak da sürecin bu kısmının sona erdiğini ve İK'nın size mail yoluyla iletişime geçeceğini söylüyorlar. Kendileri bir yorum yapmıyor.
Eğer size engel olabilecek bir hastalığınız veya teşhisiniz yoksa hiç endişe etmeniz gereken bir süreç değil. E-nabızdaki gizlilik olayı son derece önemli ama dikkatle kontrol etmenizi öneririm. Eğer gizli bir veriniz varsa muayene günü öncesi onu açtırmış olmanız gerekiyor. Sürecinizde başarılar![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.