Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot

Mertcx

Üye
18 Ağu 2025
1
0
0
Meslek
Kokpit
Kurul mülakatı sonrasında mülakata katılan her adaya ön sağlık maili gönderiliyor mu öğrenmek istiyorum. Sağlık süreci tek bir adımdan oluşurken gönderilmiyordu ancak şuanki güncel durumda her adaya gidiyor mu? Bana kuruldan 2 gün sonra mail geldi bu süre değerlendirilmeye yetmeyeceğini düşündüğüm kadar hızlı bu sebepten otomatik bir mail mi öğrenmek istiyorum.

Sağlık süreci kurul sonucundan bağımsız eşzamanlı yürütülüyor. Olumsuz sonucunuz açıklanmadığı sürece sağlıkla ilgili planlamanız yapılır. Sonucun olumlu olduğu anlamına gelmiyor.

Merhabalar. Yukarıda da dendiği gibi sonucunuzun olumlu olduğu anlamına gelmiyor. Fakat herkese de sağlık maili gitmiyor. Kurul mülakatına beraber girdiğim adaylara olumsuz maili 2 hafta içinde ulaştı fakat bana olumsuz maili gelmedi ve sağlık süreci başlamıştı. Benim için de olumlu anlamına gelmese de herkese aynı anda gitmediğini o zaman farketmiştim.

Kurul mülakatı sonrasında mülakata katılan her adaya ön sağlık maili gönderiliyor mu öğrenmek istiyorum. Sağlık süreci tek bir adımdan oluşurken gönderilmiyordu ancak şuanki güncel durumda her adaya gidiyor mu? Bana kuruldan 2 gün sonra mail geldi bu süre değerlendirilmeye yetmeyeceğini düşündüğüm kadar hızlı bu sebepten otomatik bir mail mi öğrenmek istiyorum.
Kurul sonucu olumsuz olanlara mail daha kısa sürede geliyor ve sağlıkla ilgili mail gelmiyor, ancak ön sağlık maili gelmesi %100 olumlu anlamına da gelmiyor

• Like
Tepkiler: cankutayortac

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.