Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Cadet Pilot
22 Mar 2024
15
3
0
Merhaba,

Pegasus Kokpit Kurul Mülakatı sonucum olumsuz geldi ve 3 ay sonra mail üzerinden tekrar başvuru yapabileceğim bilgisi verildi. İnternette araştırdığıma göre re-test kurul mülakatı pek fazla önemsenmiyor veya kağıt üzerinde bir formalite gibi karşılanıyormuş gibi bilgilere rastladım. Bu ne kadar doğru ve daha önce kurul mülakatı re-test yapıp olumlu sonuç alan kimse var mı sormak istedim.

Re-Teste katılım sağlayıp, şansımı tekrar denemek istiyorum ama bu konulardan dolayı emin olamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Pegasus Kokpit Kurul Mülakatı sonucum olumsuz geldi ve 3 ay sonra mail üzerinden tekrar başvuru yapabileceğim bilgisi verildi. İnternette araştırdığıma göre re-test kurul mülakatı pek fazla önemsenmiyor veya kağıt üzerinde bir formalite gibi karşılanıyormuş gibi bilgilere rastladım. Bu ne kadar doğru ve daha önce kurul mülakatı re-test yapıp olumlu sonuç alan kimse var mı sormak istedim.

Re-Teste katılım sağlayıp, şansımı tekrar denemek istiyorum ama bu konulardan dolayı emin olamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba neden olumsuz oldu sakıncası yoksa neler sordular paylaşabilirmisiniz?

• Like
Tepkiler: tokito
Merhaba neden olumsuz oldu sakıncası yoksa neler sordular paylaşabilirmisiniz?
Merhaba, mülakat %30 İngilizce %70 Türkçe geçti. İngilizce kısmında hiç zorlamadılar. Türkçe sorular genellikle teknik, havacılık ile alakalı sorulardı. Ben mülakatın bu kadar teknik olacağını düşünmeyip daha çok iletişim, kendini ifade, crm taraflarına çalışmıştım ama beklediğim gibi çıkmadı. Havacılık konularına çalışmanız yararınıza olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.