Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz kabin memurluğu

Sganador

Üye
28 Eyl 2025
30
6
5
Meslek
Kabin
Merhabalar arkadaslar,
İngilizce Video mülakatından sonra belgelerimi yükledim. Belgeler ile ilgili olumsuz ya da dikkat etmem gerek bir mail almadım. Belgelerimin yüklenme tarihinden itibaren 3 hafta geçmiş vaziyette acaba 3 hafta icinde ya da daha uzun süre icerisinde kurul mülakatı maili alan arkadaslarımız var mı? İnsan hiç haber alamayınca şüpheye düşüyor kendi süreciyle ilgili 🥲
Şimdiden teşekkür ederim.

Video mülakatından sonra hangi belgeleri yüklediniz? Başvuru sürecinde ve videodan önce gizlilik taahhütnamesi yüklememiz gerekiyor diye biliyorum, ekstra bir şey istediler mi?

Video mülakatından sonra hangi belgeleri yüklediniz? Başvuru sürecinde ve videodan önce gizlilik taahhütnamesi yüklememiz gerekiyor diye biliyorum, ekstra bir şey istediler mi?
Video mülakatından sonra süreç olumlu olduğu takdirde mail olarak hangi belgeleri yüklemeniz gerektiği konusunda sizi bilgilendiriceklerdir, ben 3 adet belge yüklemistim gizlilik sözleşmesi hariç. Siz hangi ilana basvurdugunuzu bilmediğim icin belgeler konusunda yönlendirmem belki yanlıs olur. Mail adresinizi kontrol etmenizi öneririm 😌

Video mülakatından sonra süreç olumlu olduğu takdirde mail olarak hangi belgeleri yüklemeniz gerektiği konusunda sizi bilgilendiriceklerdir, ben 3 adet belge yüklemistim gizlilik sözleşmesi hariç. Siz hangi ilana basvurdugunuzu bilmediğim icin belgeler konusunda yönlendirmem belki yanlıs olur. Mail adresinizi kontrol etmenizi öneririm 😌
Çok teşekkür ederim, ben hizmet sektörü deneyimli kabin memuru ilanına başvurdum. Sınavı dün verdim mail bekliyorum, bir an eksik bir şey mi yaptım diye endişelenmiştim teşekkürler

merhabalar, ben de 1 ekimde belgeleri yükledim henüz bir davet maili gelmedi neredeyse 1 ay olacak. Normal sanırım çünkü bi problem olsa mutlaka mail gelirdi diye düşünüyorum :unsure:

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.