Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

cabinc1234

Üye
18 Haz 2025
13
1
0
Meslek
Kabin
Merhabalar. 15 Eylülde video mülakatına girdim ve 26 eylülde olumlu sonuç aldım. Pazartesi günü ise kurul mülakatına gideceğim. Açıkçası burada paylaşılanları okuyunca sürecin bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin etmemiştim. Haliyle istenilen kilo aralığına da gelemedim. 3-4 kilo fazlam var. Bu kadar kilo fazlası için ekstra süre verme durumları var mı yoksa direkt elenir miyim? Ekstra süre verirlerse ne kadar süre alabilirim. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar. 15 Eylülde video mülakatına girdim ve 26 eylülde olumlu sonuç aldım. Pazartesi günü ise kurul mülakatına gideceğim. Açıkçası burada paylaşılanları okuyunca sürecin bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin etmemiştim. Haliyle istenilen kilo aralığına da gelemedim. 3-4 kilo fazlam var. Bu kadar kilo fazlası için ekstra süre verme durumları var mı yoksa direkt elenir miyim? Ekstra süre verirlerse ne kadar süre alabilirim. Şimdiden teşekkürler
Merhaba, genellikle zaman verildiği yazılmış. Bence 2 hafta verebilirler halledebileceğinizi düşünüyorum. İlana ne zaman basvurmustunuz ben de hala davet bekliyorum da. 🙏

Ek süre veriyorlar merak etmeyin

Ben mail beklerken deliricem sanırım,,,, ben 17 Eylül'de video mülakata girdim ve 25 Eylül'de olumlu sonuç aldım. Hala ne bir davet var ne ek bir mail...

• Like
Tepkiler: cemphfdd

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.