Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
3 Kas 2025
33
3
5
Meslek
Kabin
Kurul mülakati için tarih seçmeye çalışıyorum ama hemen ardından iptal maili geliyor. SunExpress'e mail de attım ama bir yanıt grlmrdi. Tarih seçmek için 3 gün verdiler. Napicam bilemedim

Kurul mülakati için tarih seçmeye çalışıyorum ama hemen ardından iptal maili geliyor. SunExpress'e mail de attım ama bir yanıt grlmrdi. Tarih seçmek için 3 gün verdiler. Napicam bilemedim
merhaba seçebildiniz mi? bende aralık 1 ve 24 boş, seçiyorum olmuyor. sizde durum nedir

@gunes geçen sene mülakatlar hangi aya kadar sürdü acaba bilginiz var mı? Bize sıra gelmemesi konusunda endişeliyiz. Bugün ingilizce sınavı linki alanlar vardı. eğer almayacak olsalardı süreç ilerlemezdi herhalde
Sürece dahil edilmişseniz ve İngilizce sınavını başarıyla tamamladıysanız çok büyük ihtimalle kurul mülakatı için davet alırsınız. Aralık ayı için randevu kontenjanı tamamen dolmuştu yanlış hatırlamıyorsam. En az bir ay daha, yani Ocak ayı için de kurul mülakatı daveti geleceğini tahmin ediyorum. Şubat ve Mart için kurul mülakatı kontenjan açarlar mı, emin değilim; şüpheliyim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.