Asey

Üye
14 Şub 2025
13
3
0
Merhaba arkadaşlar cuma günü mülakata gireceğim. Aranızda daha önce mülakata girip deneyimlerini aktarmak isteyen var mı acaba? Bazıları kurulun zor olduğundan ve İngilizce konuşma seviyemiz çok iyi değilse zorlanacağımızdan bahsetmiş çok uzun ve fazla İngilizce soru soruldu diyen olmuş. Rica etsem tecrübelerinizi aktarabilir misiniz

• Like
Tepkiler: craftv2
benimde yarın mülakatım bugün girenler vardı deneyimlerini aktarırlarsa çok güzel olur bizde bi nebze rahatlamış ve hazır durumda oluruz😊 birde saç sakal konusu açılmış sinek kaydı olması lazım denildi dikkat etmekte fayda var

• Like
Tepkiler: Asey
Merhaba arkadaşlar cuma günü mülakata gireceğim. Aranızda daha önce mülakata girip deneyimlerini aktarmak isteyen var mı acaba? Bazıları kurulun zor olduğundan ve İngilizce konuşma seviyemiz çok iyi değilse zorlanacağımızdan bahsetmiş çok uzun ve fazla İngilizce soru soruldu diyen olmuş. Rica etsem tecrübelerinizi aktarabilir misiniz
Bence sizin ingilizce seviyenize gore soru sayilarini arttirabilirler ingilizce olarak. Ben mulakata girdigimde cok samimi 2 beyefendi vardi ve 2-3 soru sonrasinda turkceye donduk maksimum 10 dakika surmustur

Bence sizin ingilizce seviyenize gore soru sayilarini arttirabilirler ingilizce olarak. Ben mulakata girdigimde cok samimi 2 beyefendi vardi ve 2-3 soru sonrasinda turkceye donduk maksimum 10 dakika surmustur
Konuşma seviyem a2 derecesinde öyle çok profesyonel değil umarım iyi geçer size ne sormuşlardı acaba sorular uzun muydu

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Benim de cuma günü saat 9 da

• Like
Tepkiler: freeairbey

2 kişi vardı kendini tanıt dedi ingilizce olarak ama bunu türkçe söyledi sonra neden tgs de çalışmak istiyorsun dedi ingilizce bende daha önce hazırlanmıştım cevabımı verdim bir de türkçe iş deneyimlerinden bahset dedi.En son geçmişte yaşadığın bir rahatsızlığın oldu mu dedi 3 yaşında beyin ameliyatı olmuşum iyi huylu bir tümörü almışlar aslında bundan bahsetme düşüncem yoktu ama sorunca bir anda otomatik çıktı ağzımdan sonra toplu mülakatta niye belirtmedin dedi bende 27 sene önce olmuş bir durum hayatımda şimdi kadar herhangi bir sorun iş görememezlik olmadığını belirtim bundan dolayı söylemek istemedim dedi en son sormak istediğin bir şey var mı dedi kendimce birşeyler sordum ve teşekkür edip ayrıldım.Sakin, güler yüzlü bir tavır ve akıcı bir konuşma performansı gösterdim inşaallah ameliyatı çok mesele etmezler üniversite bitirmişim ingilizce konuşabiliyorum devlet 6 ay askere almış bir zahmet etmesinler değil mi😀

• Like
Tepkiler: Kerim3477

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.