s1ngle

Üye
5 Ağu 2024
42
17
35
Arkadaşlar 28 Ağustos’ta olumlu sonuç geldi ve belgeleri yükledim. Kurul mülakatı seçmek için ne zaman mail gelir?

Kurul mülakatını siz seçmiyorsunuz size verilen tarihin olduğu e-posta genellikle belgeleri yükledikten 1 hafta sonra geliyor.

İngilizce mülakatın nasıl geçti sorular nasıldı biraz bilgi verir misin lütfen
1 ay oldu olumlu maili geleli ve belgeleri yükleyeli hala kurul daveti için mail almadim
Mülakatın içeriği hakkında detaylı bilgi veremem gizlilikten dolayı fakat ingilizce kısmı oldukça kolaydı benim grupta ingilizceden kalan olmadı. Herkes kurula geçti. VireUp'ı geçtiyseniz orda heyecan yapmadığınız sürece hayli hayli geçersiniz.
1 ay oldu olumlu maili geleli ve belgeleri yükleyeli hala kurul daveti için mail almadim
Aynı durumu yaşayan çok kişi varmış. Bu konu hakkında bilgim yok maalesef. Askerlik tarihi yakınsa bundan dolayı olabilir belki.

Yok askerligimide yaptım bir sorun yoktur diye düşünüyorum beklemedeyiz bakalım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.