THY Kurul Mülakatı Günü Seçme Maili

s1ngle

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 28 Ağustos’ta olumlu sonuç geldi ve belgeleri yükledim. Kurul mülakatı seçmek için ne zaman mail gelir?

Krelia

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatını siz seçmiyorsunuz size verilen tarihin olduğu e-posta genellikle belgeleri yükledikten 1 hafta sonra geliyor.

s1ngle

HavaPersonel.Com

Krelia

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakatın nasıl geçti sorular nasıldı biraz bilgi verir misin lütfen
1 ay oldu olumlu maili geleli ve belgeleri yükleyeli hala kurul daveti için mail almadim
Mülakatın içeriği hakkında detaylı bilgi veremem gizlilikten dolayı fakat ingilizce kısmı oldukça kolaydı benim grupta ingilizceden kalan olmadı. Herkes kurula geçti. VireUp'ı geçtiyseniz orda heyecan yapmadığınız sürece hayli hayli geçersiniz.
1 ay oldu olumlu maili geleli ve belgeleri yükleyeli hala kurul daveti için mail almadim
Aynı durumu yaşayan çok kişi varmış. Bu konu hakkında bilgim yok maalesef. Askerlik tarihi yakınsa bundan dolayı olabilir belki.

enes1870

HavaPersonel.Com
Yok askerligimide yaptım bir sorun yoktur diye düşünüyorum beklemedeyiz bakalım

ankakuşu

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 28 Ağustos’ta olumlu sonuç geldi ve belgeleri yükledim. Kurul mülakatı seçmek için ne zaman mail gelir?
merhaba gecen hafta bana olumlu mail geldi ama belge yükleme ile ilgili bir bilgi yok 2. bir mail mi geliyor belge yükleyin diye?

Konuyu okuyanlar;