THY Kurul Mülakatı Giyim Standartları

• Konbuyu başlatan aviator13
  • Başlangıç tarihi
aviator13

aviator13

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba arkadaşlar.

Genel olarak forumda ki bütün konuları okudum fakat giyim konusunda pek bir şey göremedim.Erkek adaylar için kurula girmiş olan arkadaşlar genel olarak gözlemdikleri kadarıyla giyim konusu hakkında bilgi verebilir mi? Duyduğum kadarıyla kabin ekibi sinek kaydı traş ve takım elbise gidiyormuş mülakatlara Take off jr için böyle bir gereklilik var mı?

Ü

Üye silindi 8707

Herkese merhaba arkadaşlar.

Genel olarak forumda ki bütün konuları okudum fakat giyim konusunda pek bir şey göremedim.Erkek adaylar için kurula girmiş olan arkadaşlar genel olarak gözlemdikleri kadarıyla giyim konusu hakkında bilgi verebilir mi? Duyduğum kadarıyla kabin ekibi sinek kaydı traş ve takım elbise gidiyormuş mülakatlara Take off jr için böyle bir gereklilik var mı?
Merhaba, giyimin bayağı bahsi geçti aslında birçok kez. Hawaii gömlek falan giymediğiniz sürece sıkıntı yok dendi özet olarak, kumaş pantolon gömlek vb giyiyorlarmış.

A

azxra

HavaPersonel.Com
resmi yada yarı resmi bir kıyafet giyip gidersen sıkıntı olmaz
ben kendi mülakatımda gömlek ve kumaş pantolon giyip gitmiştim takım elbise ile mülakata gelenlerde vardı benim gibi giyinenlerde

E

Epoca

HavaPersonel.Com
Resmi giyinmeniz gerekiyor. 2022 yılındaki mülakatımda mail üzerinde Dress code olarak siyah takım elbise istendi erkeklerden, siyah takım elbise siyah kravat siyah uygun ayakkabı, eğer benim gibi saçınız uzun ise toplamayı ihmal etmeyin. Kadınlar ise gözlemlediğim kadar onlarda resmi kalem etek gömlek çok uzun olmayan topuklu saçlar topuzlu makyaj kararında takılarda ise abartıya kaçmamışlardı.

A

azxra

HavaPersonel.Com
Resmi giyinmeniz gerekiyor. 2022 yılındaki mülakatımda mail üzerinde Dress code olarak siyah takım elbise istendi erkeklerden, siyah takım elbise siyah kravat siyah uygun ayakkabı, eğer benim gibi saçınız uzun ise toplamayı ihmal etmeyin. Kadınlar ise gözlemlediğim kadar onlarda resmi kalem etek gömlek çok uzun olmayan topuklu saçlar topuzlu makyaj kararında takılarda ise abartıya kaçmamışlardı.
Benim bildiğim dress code sadece kabin m memuru mülakatlarında istiyorlar

Ü

Üye silindi 8707

Bu kabin memurluğu için geçerli. Onun dışındaki alanlarda smart casual var.

E

Epoca

HavaPersonel.Com
O zaman bir şey diyemem. Kurul Mülakatı görünce istemsiz Kabin Memurluğuna gittim.

A

azxra

HavaPersonel.Com
O zaman bir şey diyemem. Kurul Mülakatı görünce istemsiz Kabin Memurluğuna gittim.
ben kabin memurluğu dışında bir başvuru için gittim benden ve diğerlerinden dress code istemediler

Konuyu okuyanlar;