THY Kurul Mulakatı Donusu

Denizeeii

HavaPersonel.Com
30 Eylül kurul mülakatına dönüşler başlamış girip dönüş alamayan var mı ?

atleast

HavaPersonel.Com
ben almadım henüz, genel olarak dönüş yapılmış mı 30 eylül mülakatlarına acaba

atleast

HavaPersonel.Com
10.15 ekibindeydim ,kısa sürdü benim. Okuduğum bölümle ilgili çalışıyorum 3 yıldır ona biraz taktılar galiba hiç hizmet sektöründe çalışmamışsın ve şuanki işinde iyi gibi konuştular. Sizin nasıldı ?

Denizeeii

HavaPersonel.Com
10.15 ekibindeydim ,kısa sürdü benim. Okuduğum bölümle ilgili çalışıyorum 3 yıldır ona biraz taktılar galiba hiç hizmet sektöründe çalışmamışsın ve şuanki işinde iyi gibi konuştular. Sizin nasıldı ?
Bende 08.15 grubundaydım genel anlamda güzeldi umarım bizde olumlu dönüş alırız

kevxtu

HavaPersonel.Com
Merhabalar haftaya mülakatım var nasıl bir ayakkabı tercih etmeliyim loafer mi yoksa ucu sivri kısa topuklu bir bot mu uygun olur acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Capableperso

HavaPersonel.Com
Merhabalar haftaya mülakatım var nasıl bir ayakkabı tercih etmeliyim loafer mi yoksa ucu sivri kısa topuklu bir bot mu uygun olur acaba cevaplarsanız çok sevinirim
Ben çok yüksek olmayan klasik stiletto tercih ettim,bana kalırsa gidebileceğiniz en resmi şekilde gitmeyi tercih edin

Konuyu okuyanlar;