reactive

Üye
22 Tem 2024
26
26
0
Merhabalar arkadaşlar.

22 Temmuz'da online video mülakat sonucu olumlu maili almıştım. Bugün ise 29 Temmuz'da kurul mülakatına çağırıldığımın mailini aldım.

Bu kadar erken çağırılacağımı düşünmüyordum. Elim ayağıma dolandı. Herkese bol şans diliyorum. Umarım gönlünüzce sonuçlanır.

Mülakat çıkışı tekrar bir konu yayınlayacağım.

Hayırlı olsun. Bilgilendirme sırasında kuruldan önce "Online Yetkinlik Envanteri Uygulaması" olacağı söylenmişti. Böyle bir test aldınız mı? Veya aynı gün olacak hepsi.

Şimdiden kolay gelsin

• Like
Tepkiler: johnfrieda
Hocam merhaba,

Size anket maili geldi mi? Bize anket maili geldi ama olumlu olumsuz mail gelmedi. Sadece anket maili gelmesi olumsuz olduğu anlamına mı geliyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.