THY Kurul Mülakatı Davet

• Konbuyu başlatan reactive
  • Başlangıç tarihi
reactive

reactive

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar.

22 Temmuz'da online video mülakat sonucu olumlu maili almıştım. Bugün ise 29 Temmuz'da kurul mülakatına çağırıldığımın mailini aldım.

Bu kadar erken çağırılacağımı düşünmüyordum. Elim ayağıma dolandı. Herkese bol şans diliyorum. Umarım gönlünüzce sonuçlanır.

Mülakat çıkışı tekrar bir konu yayınlayacağım.

G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Merhaba, sadece kurul mülakatı mı olacak? Birebir ingilizce mülakatı da dahil mi?

Ü

Üye silindi 8845

Hayırlı olsun. Bilgilendirme sırasında kuruldan önce "Online Yetkinlik Envanteri Uygulaması" olacağı söylenmişti. Böyle bir test aldınız mı? Veya aynı gün olacak hepsi.

Şimdiden kolay gelsin

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
İng mülakatını ne zaman olmuştunuz? Kaç gün sonra onay mail geldi yani?

reactive

reactive

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun. Bilgilendirme sırasında kuruldan önce "Online Yetkinlik Envanteri Uygulaması" olacağı söylenmişti. Böyle bir test aldınız mı? Veya aynı gün olacak hepsi.

Şimdiden kolay gelsin
Hayır öyle bir test almadım.

O

ozidozi1453

HavaPersonel.Com
Hocam merhaba,

Size anket maili geldi mi? Bize anket maili geldi ama olumlu olumsuz mail gelmedi. Sadece anket maili gelmesi olumsuz olduğu anlamına mı geliyor?

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
Hocam merhaba,

Size anket maili geldi mi? Bize anket maili geldi ama olumlu olumsuz mail gelmedi. Sadece anket maili gelmesi olumsuz olduğu anlamına mı geliyor?
hayır,olumsuz ise eğer kesinlikle bunu belirten bir mail gelecektir

B

Burakkarakuş

HavaPersonel.Com
Bende bugün kurul mülakatı daveti aldım lakin inanılmaz bi durumum var bu cumartesi teslim olacağım askere bedelli askerlik olarak ve mülakatım 29unda. O tarihte askerde olacağım için izin durumu bildiğim kadarıyla yok bedelli askerlik de.Şuan ne yapacağım açıkçası pek fikrim buraya kadar gelmişken askerlik den dolayı elenmek gerçek anlamda üzer beni

A

adayhostes

HavaPersonel.Com
Bende bugün kurul mülakatı daveti aldım lakin inanılmaz bi durumum var bu cumartesi teslim olacağım askere bedelli askerlik olarak ve mülakatım 29unda. O tarihte askerde olacağım için izin durumu bildiğim kadarıyla yok bedelli askerlik de.Şuan ne yapacağım açıkçası pek fikrim buraya kadar gelmişken askerlik den dolayı elenmek gerçek anlamda üzer beni
İK’ya durumu belirten mail atın. Başka bir tarih isteyin. Deneyin şansınızı

A

adayhostes

HavaPersonel.Com
Ben de bugün 29’unda mülakata davet edildiğime dair mail aldım. 12’sinde sınava girmiştim. Sonucum ise 22’sinde anketten 2 saat sonra geldi.

F

flightcindy

HavaPersonel.Com
Boy-kilo ölçümü, dövme-yara izi kontrolü, ingilizce mülakatı, kurul mülakatı olacak aynı gün.
Dövme yara izini nasıl yaptıklarını yazar mısınız çok inceliyorlar mı

E

eren19

HavaPersonel.Com
Boy-kilo ölçümü, dövme-yara izi kontrolü, ingilizce mülakatı, kurul mülakatı olacak aynı gün.
Selamlar bu bilgi kesin midir acaba ? Çünkü vermem gereken yaklaşık bir 15 kilo var :D. Eğer olumlu yanıt alırsam 2 3 hafta içinde bu kiloyu vermem bayağı bir zor. Hatta şimdiden yemeyi kestim çünkü belki ideal kiloya yaklaşırsam biraz zaman tanıyıp bunu ver gel diyebilirler belki diye :D.

reactive

reactive

HavaPersonel.Com
Selamlar bu bilgi kesin midir acaba ? Çünkü vermem gereken yaklaşık bir 15 kilo var :D. Eğer olumlu yanıt alırsam 2 3 hafta içinde bu kiloyu vermem bayağı bir zor. Hatta şimdiden yemeyi kestim çünkü belki ideal kiloya yaklaşırsam biraz zaman tanıyıp bunu ver gel diyebilirler belki diye :D.
Evet vucüt kitle endeksi ölçümü yapılıyor.

A

adayhostes

HavaPersonel.Com
Dövme yara izini nasıl yaptıklarını yazar mısınız çok inceliyorlar mı
Tartımdan önce soruyorlar “dövmeniz var mı, nerede” diye. Not alınıp kontrol ediliyor. Sonra boy kilo okeyse kabine girip göğüs diz arası kapanan elbise giydirilip inceleniyor. Bacak varisleri el parmak araları bilek vs şeklinde.

Konuyu okuyanlar;