Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

tommy95

Üye
11 Ara 2025
11
4
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba bugün freebird kurul mülakatından çıktım ve çıkmadan bana 2 hafta içinde olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklarını söylediler fakat çıktıktan yaklaşık 6dk sonra tarafıma referans maili gönderdiler ve referans formunu doldurup gönderdim merak ettiğim bu standart bir durum mu yoksa olumlu yönde mi ?

Arkadaşlar merhaba bugün freebird kurul mülakatından çıktım ve çıkmadan bana 2 hafta içinde olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklarını söylediler fakat çıktıktan yaklaşık 6dk sonra tarafıma referans maili gönderdiler ve referans formunu doldurup gönderdim merak ettiğim bu standart bir durum mu yoksa olumlu yönde mi ?
evet olumlu olmuş hayırlı olsun mülakat nasıl geçti deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? kurul daveti online mülakattan kaç gün sonra geldi?

Mülakatta ne gibi sorular var

Bana böyle bir şey gelmedi dün girmiştim mülakata bu olumsuz olduğu anlamına mı geliyor acaba 😕

Mülakatta ne gibi sorular va
evet olumlu olmuş hayırlı olsun mülakat nasıl geçti deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? kurul daveti online mülakattan kaç gün sonra geldi?
merhaba genel olarak videolu mülakatın yüz yüze olanı diyebilirim genel olarak iş deneyimlerinizden cv niz üzerinden sorular soruluyor sizi tanımaya yönelik daha sonra ingilizce 4 soru soruluyor kişiliğinizle ilgili heyecan yapacak bir durum yok hepimizin hakkında en iyisi olur umarım 🙏🏽

Olumlu alan arkadaşıma da hemen referans maili gitmişti umarım sizin de aynı şekilde olur 👍🏻

• Like
Tepkiler: tommy95

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.