Bana da gelmedi ama zaten çok uzun sürecek. Bazilarimiza yılbaşından sonra bile gelebilir . Sanırım maildeki 2025 bahar dönemi ibaresi bu anlama geliyoBen 28 Ağustos'ta olumlu sonuç aldım aynı gün yükledim belgeleri daha davet almadım. Farklı bir konuda o tarihte olumlu alanlara dönüş yapmaya başladıklarını gördüm bize de gelir sanırım.
19 temmuzda vireup online mülakata giren bir arkadaşa 16 eylül mülakat tarihi gelmiş 25 temmuzda giren diğer bir arkadaşa da 18 eylül kurul mülakat günü gelmiş28 Ağustos'ta video mülakattan olumlu sonuç aldım. En geç 2 Eylül'de belgeleri yüklememi istediler. Belgeleri yükledim ama henüz kurul davet maili almadım. Ne zaman mail alırım?
2 agustos vire up 9 olumlu henüz kurul mülakat davet maili gelmedi19 temmuzda vireup online mülakata giren bir arkadaşa 16 eylül mülakat tarihi gelmiş 25 temmuzda giren diğer bir arkadaşa da 18 eylül kurul mülakat günü gelmiş
31 temmuz vireup 28 agustos olumlu banada henüz mülakat daveti gelmedi2 agustos vire up 9 olumlu henüz kurul mülakat davet maili gelmedi
Ben bugün 3 Ekim için mülakat daveti aldım. Almadıysan yakında alırsın.28 Ağustos'ta video mülakattan olumlu sonuç aldım. En geç 2 Eylül'de belgeleri yüklememi istediler. Belgeleri yükledim ama henüz kurul davet maili almadım. Ne zaman mail alırım?
Tebrikler vire up ne zaman girmiştinizBen bugün 3 Ekim için mülakat daveti aldım. Almadıysan yakında alırsın.
Teşekkürler, 12 Ağustos'ta girdim.Tebrikler vire up ne zaman girmiştiniz
Bende 10 ağustos belgeleri yükledim sanırım beni unuttular şaka gibiTeşekkürler, 12 Ağustos'ta girdim.
Belki başvuru sırasına göre çağırılıyordur. Biraz daha sabretBende 10 ağustos belgeleri yükledim sanırım beni unuttular şaka gibi
8 mayısta başvurdum siz ne zaman başvuru yapmıştınız acaba belki bir fikir edinebilirimBelki başvuru sırasına göre çağırılıyordur. Biraz daha sabret
Güncelleme. Ben 6 mayısta başvurdum 24 eylülde kurul mülakatım var. 17 eylülde davet maili geldi.8 mayısta başvurdum siz ne zaman başvuru yapmıştınız acaba belki bir fikir edinebilirim
Hadi gözünüz aydın rastgelsinGüncelleme. Ben 6 mayısta başvurdum 24 eylülde kurul mülakatım var. 17 eylülde davet maili geldi.
ben başvuru sırasına göre ilerlediğini düşünmüyorum çünkü 4 mayısta başvurdum daha hala belge bile yüklemedim.Güncelleme. Ben 6 mayısta başvurdum 24 eylülde kurul mülakatım var. 17 eylülde davet maili geldi.
Oda garip ne zaman vire up girmiştinizben başvuru sırasına göre ilerlediğini düşünmüyorum çünkü 4 mayısta başvurdum daha hala belge bile yüklemedim.
Size her an gelebilir benceBaşvuru sırasına göre olduğunu sanmıyorum. Ben 16 temmuzda vireup'a girdim, 29 temmuzda olumlu sonuç ve belge yükleme maili geldi, hala mülakat daveti almadım