THY Kurul Mülakat Tari̇hi̇

• Konbuyu başlatan s1ngle
  • Başlangıç tarihi
S

s1ngle

HavaPersonel.Com
28 Ağustos'ta video mülakattan olumlu sonuç aldım. En geç 2 Eylül'de belgeleri yüklememi istediler. Belgeleri yükledim ama henüz kurul davet maili almadım. Ne zaman mail alırım?

T

trickstar

HavaPersonel.Com
Ben 28 Ağustos'ta olumlu sonuç aldım aynı gün yükledim belgeleri daha davet almadım. Farklı bir konuda o tarihte olumlu alanlara dönüş yapmaya başladıklarını gördüm bize de gelir sanırım.

E

elturco

HavaPersonel.Com
Ben 28 Ağustos'ta olumlu sonuç aldım aynı gün yükledim belgeleri daha davet almadım. Farklı bir konuda o tarihte olumlu alanlara dönüş yapmaya başladıklarını gördüm bize de gelir sanırım.
Bana da gelmedi ama zaten çok uzun sürecek. Bazilarimiza yılbaşından sonra bile gelebilir . Sanırım maildeki 2025 bahar dönemi ibaresi bu anlama geliyo

T

Timusyr

HavaPersonel.Com
ben 12 Agustos'da belge yukledim hala haber yok, bekliyorum ve her gun bakiyorum maillere.

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Bende 10 agustos belge yükledim hala ses yok

U

Uçan kabin memuru

HavaPersonel.Com
28 Ağustos'ta video mülakattan olumlu sonuç aldım. En geç 2 Eylül'de belgeleri yüklememi istediler. Belgeleri yükledim ama henüz kurul davet maili almadım. Ne zaman mail alırım?
19 temmuzda vireup online mülakata giren bir arkadaşa 16 eylül mülakat tarihi gelmiş 25 temmuzda giren diğer bir arkadaşa da 18 eylül kurul mülakat günü gelmiş

T

trickstar

HavaPersonel.Com
Ben bugün 3 Ekim için mülakat daveti aldım. Almadıysan yakında alırsın.

indigo11

indigo11

HavaPersonel.Com
Başvuru sırasına göre olduğunu sanmıyorum. Ben 16 temmuzda vireup'a girdim, 29 temmuzda olumlu sonuç ve belge yükleme maili geldi, hala mülakat daveti almadım

Konuyu okuyanlar;