THY Kurul Mülakat Daveti Almayanlar

• Konbuyu başlatan Epoca
  • Başlangıç tarihi
E

Epoca

HavaPersonel.Com
10 temmuzda online mülakatı gerçekleştirdim olumlu maili alıp belge yüklemesini de gerçekleştirdim ama anladığım kadarıyla benim grubumda girip kurul mülakatına çağrılan kişiler mevcut, bende ise herhangi bir iletişime geçilmedi, Belgelerde sorun var diyeceğim, belgelerde hataya dair de ulaşım sağlanmadı, bu tarz başka kişiler var mı benim gibi?

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatı daveti alan arkadaşlar acaba video mülakatıniz nasıl geçmişti bütün sorulara tam olarak b2 c1 seviyesinde mi cevap verdiler geçenler bilgi verirse seviniriz bekleyenler için genel bir kanı oluşur

A

alperen4423

HavaPersonel.Com
Ben 19 temmuzda girdim halen ses soluk yok olumlu olumsuz

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
20 günde en fazla cevap almış çoğu kisi

G

ggg

HavaPersonel.Com
Ben 19 temmuzda girdim halen ses soluk yok olumlu olumsuz
Ve 22-26 temmuzda girenlere olumlu dönüşler olmuş sizin nasıl geçmişti sınav ortalama mı çok iyi mi çünkü ben kendimi en kötü ihtimalle ortalama olarak yorumluyorum acaba yedekte miyiz

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
Hatta kurul mülakatına giren bile olmuştur

Hibana

Hibana

HavaPersonel.Com
Ve 22-26 temmuzda girenlere olumlu dönüşler olmuş sizin nasıl geçmişti sınav ortalama mı çok iyi mi çünkü ben kendimi en kötü ihtimalle ortalama olarak yorumluyorum acaba yedekte miyiz
Ben de 23 ünde girmiştim 10 gün sonra yanıt geldi 2 ağustosta

F

flyaway

HavaPersonel.Com
Cevap vermeleri 1-1.5 ay sürer.
geçen sene arkadaşım girdiğinde olumsuz maili bir ay sonra gelmiş ona. 25 temmuzda girdim 2 ağustosta olumlu maili geldi tam 1 hafta sonra. olumlu alan çoğu kişi 1 hafta sonra çağırılmış buradan gördüğüm kadarıyla. arkadaş 29'unda girdi bir dönüş olmamış henüz kendisine bu hafta bekliyoruz bakalım 9'una kadar mail gelmezse tahminen olumsuz olarak dönecek.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
geçen sene arkadaşım girdiğinde olumsuz maili bir ay sonra gelmiş ona. 25 temmuzda girdim 2 ağustosta olumlu maili geldi tam 1 hafta sonra. olumlu alan çoğu kişi 1 hafta sonra çağırılmış buradan gördüğüm kadarıyla. arkadaş 29'unda girdi bir dönüş olmamış henüz kendisine bu hafta bekliyoruz bakalım 9'una kadar mail gelmezse tahminen olumsuz olarak dönecek.
27 gün önce girmiştim sadece anket maili aldım başka bir mail gelmedi şuana kadar

H

havacılıkyönetimi11111111

HavaPersonel.Com
27 gün önce girmiştim sadece anket maili aldım başka bir mail gelmedi şuana kadar
Şeyi soracaktım, İngilizce mülakatı ile grup mülakatını aynı kişiler mi giriyor farklı kişiler mi?

S

Sahra

HavaPersonel.Com
Merhaba,25 temmuzda video mülakata girdim anket maili geldi az önce, sonuç maili anket mailinden ne kadar zaman sonra geldi gelenlere acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

RoketHasan

RoketHasan

HavaPersonel.Com
Ayın 16 sın da (2.hafta da) online sınava girdim olumlu olumsuz yanıt gelmedi henüz sınavda iyidi…

Konuyu okuyanlar;