THY Kurul Daveti Beklerken Sigrotalı Yeni Işe Başlama.

kontriario

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba konu da tecrübesiz olduğum için bilgi almak istedim her ihtimale karşı.

1 ekimde evrak yükleme maili aldım, şuan için kurul mülakat daveti bekliyorum fakat daha önceden beklediğim bir iş için davet aldım, elimdeki şansı kaçırmak istemiyorum bu işe başlayıp sigorta başlangıcımın olmasının mülakata olmsuz bir etkisi olur mu ?
İyi forumlar

flightlover

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba konu da tecrübesiz olduğum için bilgi almak istedim her ihtimale karşı.
1 ekimde evrak yükleme maili aldım, şuan için kurul mülakat daveti bekliyorum fakat daha önceden beklediğim bir iş için davet aldım, elimdeki şansı kaçırmak istemiyorum bu işe başlayıp sigorta başlangıcımın olmasının mülakata olmsuz bir etkisi olur mu ?
İyi forumlar
her aday işsiz değilki %70 i belli bir işte çalışıyor mülakat sonuçlandığında işinden ayrılıyor.

SueSue

HavaPersonel.Com

İyi forumlar
Bence işe başla ben 3 aydır mülakat bekliyorum thy i beklesem 3 ayım boşa gidecekti

kontriario

HavaPersonel.Com
Bende sıkıldım açıkçası ama sigorta başlangıcını bahane ederek eleme gibi bir durum olur mu diye düşündüm. Paranoyak yaptılar bizi

Konuyu okuyanlar;