Kulakta Küçük Et Beni Sorun Yaşatır Mı?

• Konbuyu başlatan yeniyim
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Ben olabildiğince çok firmaya kabin memuru pozisyonunda başvuruyorum ancak bir kulağımda küçük ten renginde bir et beni var. Geçen günlerde katar havayollarında bu yüzden elendiğimi düşünüyorum. Sadece topuz yapınca gözüküyor. Sizce bu problem beni her yerde eletir mi?

Ben olabildiğince çok firmaya kabin memuru pozisyonunda başvuruyorum ancak bir kulağımda küçük ten renginde bir et beni var. Geçen günlerde katar havayollarında bu yüzden elendiğimi düşünüyorum. Sadece topuz yapınca gözüküyor. Sizce bu problem beni her yerde eletir mi?
merhabalar, aynı tür bir ben bende de vardı hatta yeri de sizinki gibi kulağıma doğru çenemin altındaydı, ancak benimki kahverengiydi, thy aldırmamı söylediği için aldırmıştım, sonrasında herhangi bir problem yaşamadım. bence rengi değil de et beni oluşu sorun yaratıyor olabilir. sadece topuz yaptığınızda gözüküyor olsa bile çok dikkatli inceliyorlar mutlaka fark edeceklerdir. eğer sizin için bir sıkıntı yaratmayacaksa ve aldırılabilir bir bense aldırmanızı öneririm..

işe girdiniz mi peki? şimdi aldırırsam işe gireceğimin garantisi yok ve boşu boşuna vücudumdan bir parçayı aldırmak istemem. ancak son aşamada almamı isterlerse alırım.

işe girdiniz mi peki? şimdi aldırırsam işe gireceğimin garantisi yok ve boşu boşuna vücudumdan bir parçayı aldırmak istemem. ancak son aşamada almamı isterlerse alırım.
şu anda sağlık aşamasındayım, henüz girmedim ancak benimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım, o yüzden ben konusunda sonrasında herhangi bir problem yaşamadım yazmıştım. hatta bana sağlıktan geçersen aldır demişlerdi ancak kurallarda görünür yerde ben/et beni yazdığı için önceden tedbir amaçlı aldırmıştım.

"thy aldırmamı söylediği için aldırmıştım" dediniz. şuan ise sağlık aşamasına henüz girmediğinizi söylüyorsunuz. anlamadım,kim size söyledi de aldırdınız eğer sağlığa girmediyseniz.

"thy aldırmamı söylediği için aldırmıştım" dediniz. şuan ise sağlık aşamasına henüz girmediğinizi söylüyorsunuz. anlamadım,kim size söyledi de aldırdınız eğer sağlığa girmediyseniz.
Dövme ve yara izi kontrolünde söyleniyor bu tip şeyler. Sağlık aşamasında değil.

Dövme ve yara izi kontrolünde söyleniyor bu tip şeyler. Sağlık aşamasında değil.
bu aşamada direkt uyarmadan elerler mi yoksa "aldırın" derler mi sağlık aşamasına kadar? sağolun

eleyedebilirler, süre de verebilirler tam olarak belli değil şans işi

bu aşamada direkt uyarmadan elerler mi yoksa "aldırın" derler mi sağlık aşamasına kadar? sağolun
Bu tamamen sürecin ne kadar süreceğine bağlı bir durum. Örneğin fazla kilosu olanlara en fazla 20-25 gün süre veriliyor. Ancak 25 günde veremeyeceğiniz kadar çok kiloya sahipseniz sizi eliyorlar. Keza dövme konusu da aynı şekilde. Bunlar gri alanlar. Siz eğer bu konuda net olursanız ve "aldırmak istiyorum ama öncesinde size danışmak istedim" derseniz muhtemelen yardımcı olacaklardır.

ben 2024 yılında başvurdum, beklemeye alınanlardanım. ilk gidişimde boy kilo/dövme yara izi aşamasında aldırmam söylendi. aldırdım. ikinci aşamada bizi tekrar kontrole çağırdılar. orada herhangi bir sıkıntı yaşamadım. kafa karışıklığı olmasın. şu anda da sağlık aşamasındayım.

Konuyu okuyanlar;