Pozisyon veya İlan Adı
Yhm

İsmetkzy

Üye
1 Ağu 2023
8
2
0
Merhabalar acaba küçük istasyonlardada ingilizce bu kadar önemlimidir mesela ordu giresun havalimanında çalışmak istiyorum çok kez başvuru yaptım fakat hiç geri dönüş alamadım b1 seviyesinde ingilizcem var fakat bazı arkadaşlar ingilizce büyük istanbul gibi illerde şart olabilir fakat ordu giresun havalimanı için temel düzey olsa bile tamm diyor bilen çalışan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

Hocam her istasyon için belirli bir düzeyde ingilizce şartı var. Mülakat süreçlerinde ingilizce yeterliliğiniz okeylenirse işe alım süreciniz ilerliyor. Bahsettiğiniz gibi geri dönüş alamama sebebiniz küçük havalimanlarındaki personel ihtiyacına bağlı olarak değişir. Sirkülasyon yoktur muhtemelen.

• Like
Tepkiler: HavacıMaymun
çalışan tanıdıklarım var ama çok üzücü bir şekilde diyorlarki eğer arkanda sağlam bir referans varsa hiç birşeye bakmadan işe alabiliyorlar dedi buda çok üzücü bir durum ben sivil havacılık mezunu olmama rağmen mülakat daveti alamıyorum ama saçma sapan bölümlerin mezunu işe girmiş durumda

Evet sıkıntılı bir durum.
Orada çalışan tanıdıklarınıza sordunuz mu? Yhm olarak küçük havalimanlarında ingilizce seviye olarak ne kadar olmalı? bir fark var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.