Konponent Tdp Birim Mülakatı Hk

• Konbuyu başlatan Steigenhuman
  • Başlangıç tarihi
S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Birim ve teknik mülakatta biraz heycanlandım. Forumda okudum birkaç kişi heyecanlanırsan geçemezsin minvalinde şeyler söylemiş. Bunun doğruluğu nedir arkadaşlar. Sorulan sorulara cevap veren ama heyecanlanan birisinin mülakatının olumsuz sonuçlanması muhtemel midir ?

Avation

Avation

HavaPersonel.Com
Birim ve teknik mülakatta biraz heycanlandım. Forumda okudum birkaç kişi heyecanlanırsan geçemezsin minvalinde şeyler söylemiş. Bunun doğruluğu nedir arkadaşlar. Sorulan sorulara cevap veren ama heyecanlanan birisinin mülakatının olumsuz sonuçlanması muhtemel midir ?
Dostum benimde bu hafta mülakatım var aynı birimde tavsiye varmı ? Nelere çalışayım nasıl davranayım süreç nasıl biraz anlatırmısın

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Kanka sakin olmanı tavsiye edebilirim gerisi sohbet muhabbet ve İngilizce

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Kanka heyecandan bi bok hatırlamıyorum ama teknik İngilizceydi sorulanlar

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Yarım saat anca sürmüştür kanka sohbet havasında geçiyor finalde konu İngilizceye bağlanıyor

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
basic bi izometrik şekli teknik resim kurallarına göre çizin (sol yan)

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
En son 8 sene önce gördüm ingilizce

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
En son 8 sene önce gördüm ingilizce
Anlamıyorum nedir bu 2 arkadaşıma daha olumlu geldi hepsi salladım çıktım diyor ben 1.5 senedir neredeyse her gün bu işi istiyordum ilanın açılmasını bekliyordum tüm süreçleri sonuna kadar ezberledim ama gy gi den olumsuz aldım

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Dostum askeri okulda okudum güzel bi ingilizce eğitimi aldığımı düşünüyorum iddiam olmamasının sebebi Almanca için sağlam eğitim aldım 6 sene önce Almancadan sonra İngilizceme güvenemez oldum

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Dostum askeri okulda okudum güzel bi ingilizce eğitimi aldığımı düşünüyorum iddiam olmamasının sebebi Almanca için sağlam eğitim aldım 6 sene önce Almancadan sonra İngilizceme güvenemez oldum
Demek ki sınavınız güzel geçmiş olumlu almışsınız kaç netiniz vardı ingilizceden tahmini

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Bilerek işaretlediğim 10 ama kesin doğru olduğunu düşündüğüm

Konuyu okuyanlar;