Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
11 Tem 2024
88
42
35
Merhaba,

Şehir dışından geleceğim için konaklama planlaması yapıyorum. Eğitim adresinin SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi (Yeşilköy) olduğunu ve ulaşımın M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metro Hattı üzerindeki Dünya Ticaret Merkezi Metro İstasyonu üzerinden sağlanabildiğini öğrendim.

Bu doğrultuda konaklama için Yenibosna civarında mı yer bakmam daha uygun olur, yoksa farklı bir bölge öneriniz var mıdır? Apart vs her yer dolu olduğu için otelde kalırım diye düşündüm ama fikirlere açığım.

Merhaba,

Şehir dışından geleceğim için konaklama planlaması yapıyorum. Eğitim adresinin SHGM Türk Sivil Havacılık Akademisi (Yeşilköy) olduğunu ve ulaşımın M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metro Hattı üzerindeki Dünya Ticaret Merkezi Metro İstasyonu üzerinden sağlanabildiğini öğrendim.

Bu doğrultuda konaklama için Yenibosna civarında mı yer bakmam daha uygun olur, yoksa farklı bir bölge öneriniz var mıdır? Apart vs her yer dolu olduğu için otelde kalırım diye düşündüm ama fikirlere açığım.
Hangi firma

Yenibosna ya da Şirinevler'den ev bakabilirsininiz daha uygun olur diye düşünüyorum ama bence airbnb'ye de bir bakın otel fiyatı daha tuzlu olabilir çünkü

• Like
Tepkiler: Havaciolmak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.