THYTEKNİK Komponent Tdp

• Konbuyu başlatan yemreak
  • Başlangıç tarihi
Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ilanda Min A1 seviyesi ingilizce yazıyor geçmişte komponent tdp ilanına girip ingilizce sınavını deneyimleyen arkadaşlar ne tarz nasıl sorular çıkılıyor bilgisi olan yardımcı olabilirse çok memnun olurum

T

teknisyenolacagim

HavaPersonel.Com
burada paylaşılan ingilizce sorularını çöz sınavlar genelde b1-b2 arası oluyor a1 e özel sınav hazırlayacaklarını düşünmüyorum buradaki b1-b2 sorularını çözersen senin için daha iyi olur a1 diye belirttikleri için ingilizce kısmını diğer bölümler kadar önemsemiyorlardır

Y

YalnızKurt36

HavaPersonel.Com
Online sınav vs için dönüş mail alan oldumu ilan bugun kapandı.

Z

Zeuss

HavaPersonel.Com
Test sorularını nasıl bulabilirim burda yardımcı olurmusunuz

Z

Zeuss

HavaPersonel.Com
Bu arada mail geldi sınav pazar günü .

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
arkadaşlar metrobüs ile sınav alanına en yakın nasıl gidilir bilgisi olan var mı ? yeşilköy de olan insan kaynakları değerlendirme merkezine ?

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
instagram kullanmıyorum ki

T

TvY58

HavaPersonel.Com
burada paylaşılan ingilizce sorularını çöz sınavlar genelde b1-b2 arası oluyor a1 e özel sınav hazırlayacaklarını düşünmüyorum buradaki b1-b2 sorularını çözersen senin için daha iyi olur a1 diye belirttikleri için ingilizce kısmını diğer bölümler kadar önemsemiyorlardır
kardeşim selamun aleyküm buradaki inglizce sınavlarını nasıl bulacağım bana lütfen yardımcı olurmusun başka şehirden geleceğim istanbula yol çekecem o kadar lütfen

Konuyu okuyanlar;