Bir mail gelmedi hemen dönülmez ama 10 güne kadar gelir diye düşünüyorumOnline sınav vs için dönüş mail alan oldumu ilan bugun kapandı.
Bende ole düşünüyorumBir mail gelmedi hemen dönülmez ama 10 güne kadar gelir diye düşünüyorum
Ne mezunusunuz daha once basvurdunuz muBende ole düşünüyorum
Normalde uçak teknolojisi onda bi kac kere girdim ing gecemedim liseden bu uyusuyordu buna basvurdum bu sefer sizin bölüm nedirNe mezunusunuz daha once basvurdunuz mu
Evet ben mail aldinOnline sınav vs için dönüş mail alan oldumu ilan bugun kapandı.
Otomotiv mezunuyum ben hayırlısı olsunNormalde uçak teknolojisi onda bi kac kere girdim ing gecemedim liseden bu uyusuyordu buna basvurdum bu sefer sizin bölüm nedir
Dostum Instagram hesabın varsa verebilirmisinOtomotiv mezunuyum ben hayırlısı olsun
Nerde oturuyorsunarkadaşlar metrobüs ile sınav alanına en yakın nasıl gidilir bilgisi olan var mı ? yeşilköy de olan insan kaynakları değerlendirme merkezine ?
BeylikdüzüNerde oturuyorsun
Instagram birşey yaz sana detaylı anlatayımBeylikdüzü
hangi durakta inilecek bunu bile söylemeniz yeterli aslındaInstagram birşey yaz sana detaylı anlatayım
Ozaman moovit uygulamasını indir nerden nereye gideceğini yaz sana A dan Z ye detaylı anlatıyor nerde neye bineceği hangi durakta ineceğini anlatıyorinstagram kullanmıyorum ki
kardeşim selamun aleyküm buradaki inglizce sınavlarını nasıl bulacağım bana lütfen yardımcı olurmusun başka şehirden geleceğim istanbula yol çekecem o kadar lütfenburada paylaşılan ingilizce sorularını çöz sınavlar genelde b1-b2 arası oluyor a1 e özel sınav hazırlayacaklarını düşünmüyorum buradaki b1-b2 sorularını çözersen senin için daha iyi olur a1 diye belirttikleri için ingilizce kısmını diğer bölümler kadar önemsemiyorlardır