Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuda bir bilgim yok.ama olumsuzda olsa mesaj gelecek buna eminim.çok fazla başvuran kişi var.ağustoda mülakata giren arkadaşlara halen cevapları bile gelmemiş.işler biraz yavaş ilerliyor anlayacağın.
Bu konuda bir bilgim yok.ama olumsuzda olsa mesaj gelecek buna eminim.çok fazla başvuran kişi var.ağustoda mülakata giren arkadaşlara halen cevapları bile gelmemiş.işler biraz yavaş ilerliyor anlayacağın.
Valla geçen seferki sınava göre iyi.özelliklede ingilizce konusunda.geçen sınav a2 istemişlerdi ama bence sınav b sınıfındaydı beni baya zorlamıştı.senin nasıl geçti ?
Valla geçen seferki sınava göre iyi.özelliklede ingilizce konusunda.geçen sınav a2 istemişlerdi ama bence sınav b sınıfındaydı beni baya zorlamıştı.senin nasıl geçti ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.