O
ozkarakasogluu
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar; başlıkta ilanın sınavından olumlu olumsuz geri dönüş alan var mı acaba ?
Dönüşler başlamadı daha sınavınız nasıl geçti?Merhaba arkadaşlar; başlıkta ilanın sınavından olumlu olumsuz geri dönüş alan var mı acaba ?
Başlamadığını nereden tespit ettiniz acaba, sınav ortalama geçti diyebilirim hayırlısı her şey sizin sınavınız nasıl geçti özellikle İngilizceDönüşler başlamadı daha sınavınız nasıl geçti?
Sınava giren birçok tanıdığım arkadaşım var dönüşler başlasaydı elbet olumlu olumsuz birilerine dönüş olurdu diye düşünüyorum o yüzden o şekilde yorumladım. Genel yeteneğim iyiydi 7 dakika kala bitirdim ama ingilizce biraz zorladı diyebilirim minimum A1 isteniyordu ama sorular zannımca B1 seviyesindeydi hepimiz için hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versinBaşlamadığını nereden tespit ettiniz acaba, sınav ortalama geçti diyebilirim hayırlısı her şey sizin sınavınız nasıl geçti özellikle İngilizce
Acaba ortalama sınav başı kaç net olumlu sayılırSınava giren birçok tanıdığım arkadaşım var dönüşler başlasaydı elbet olumlu olumsuz birilerine dönüş olurdu diye düşünüyorum o yüzden o şekilde yorumladım. Genel yeteneğim iyiydi 7 dakika kala bitirdim ama ingilizce biraz zorladı diyebilirim minimum A1 isteniyordu ama sorular zannımca B1 seviyesindeydi hepimiz için hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
Valla bende çok düşünüyorum bunu neye göre değerlendirme yapılıyor acaba çünkü min a1 yazılmış 5 net yapan da a1 oluyor 10 net yapanda sizin görüşünüz nedir sizce ingilizce soruları hangi seviyedeydiAcaba ortalama sınav başı kaç net olumlu sayılır
İlk 7-8 soru a1 seviyesindeydi ama sonra ki sorular direkt b1 seviyesiydiValla bende çok düşünüyorum bunu neye göre değerlendirme yapılıyor acaba çünkü min a1 yazılmış 5 net yapan da a1 oluyor 10 net yapanda sizin görüşünüz nedir sizce ingilizce soruları hangi seviyedeydi
Nasip artık neye göre değerlendirilir bilmiyorumİlk 7-8 soru a1 seviyesindeydi ama sonra ki sorular direkt b1 seviyesiydi
Nasip artık neye göre değerlendirilir bilmiyorum
Var mı bir dönüş çevrende vb.Nasip artık neye göre değerlendirilir bilmiyorum
Yok maalesef hala olumlu olumsuz haber alan olmadıVar mı bir dönüş çevrende vb.