THYTEKNİK Komponent Bakım Destek

• Konbuyu başlatan Üye silindi 11258
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 11258

Kdb alanında sağlık muayenesinde ilaç geçmişimde yazılmış antidepresanlar var iki üç defa belirli zaman aralıklarla yazılmış. Sizce çarşamba günü sözlüye girmeli miyim boşuna pendiğe kadar gitmeyelim ne düşünüyorsunuz

Ü

Üye silindi 11258

Anti dep var bir de dehb ilacı var hiç deneme mi diyorsun :d

Ü

Üye silindi 11258

Komponentdb olması belki biraz esnektir diye düşündüm

Airbuscıyızezelden

HavaPersonel.Com
Kanka hiç deneme demek doğru da olmaz bana da düşmez ama sağlık kriterleri arasında bu iek
Geçmişte psikiyatrik hastalık tedavi ve tanısı olan veya tedavisi halen devam eden tüm adayların (geçmişte tedavisi yapılıp bitenler de dahil) işe girişleri uygun değildir. -Sağlık kriterlerinde direkt bu şekilde yazıyor ama ben tabi ki sana gitme veya git diyemem bu karar sana kalmış

Airbuscıyızezelden

HavaPersonel.Com
Kanka hiç deneme demek doğru da olmaz bana da düşmez ama sağlık kriterleri arasında bu iek

Geçmişte psikiyatrik hastalık tedavi ve tanısı olan veya tedavisi halen devam eden tüm adayların (geçmişte tedavisi yapılıp bitenler de dahil) işe girişleri uygundur -Sağlık kriterlerinde direkt bu şekilde yazıyor ama ben tabi ki sana gitme veya git diyemem bu karar sana

akıngorgun

HavaPersonel.Com
Abiler komponent teknik destek (mekanik) genel yetenek ve genel ingilizce sınavından sonra mülakata giren var mı

Ü

Üye silindi 11258

Bende çarşamba günü gelecem nelere çalışmak gerekiyor
tüm samimiyetimle söylüyorum sağlıktan kalacağım için hiç çalışmadım ölçme tekniklerine baktım sadece mikrometre ve kumpasa bir de teknik resim soruyorlarmış birim mülakatında. İk mülakatı için spontane konuşma gerçekleştireceğim. Ama tarafıma envanter testi henüz iletilmedi o iletilmezse muhtemelen mülakata giremeyeceğim

xevadiah

HavaPersonel.Com
Hocam ne yaptınız acaba
tüm samimiyetimle söylüyorum sağlıktan kalacağım için hiç çalışmadım ölçme tekniklerine baktım sadece mikrometre ve kumpasa bir de teknik resim soruyorlarmış birim mülakatında. İk mülakatı için spontane konuşma gerçekleştireceğim. Ama tarafıma envanter testi henüz iletilmedi o iletilmezse muhtemelen mülakata giremeyeceğim

rena57

HavaPersonel.Com
Paylaşılan sağlık kriterleri kabin memurları için yanlış bilgilendirmeyin, teknisyenlik için farklı

Ü

Üye silindi 11258

Hocam ne yaptınız acaba
Kanka içimden geçtiler benim, teknik mülakat için forumda yazılanlara çalışsan yeter. Birim mülakatı için ingilizce 2cümle 1paragraf çevirdim. Söylediklerim üstünden üzerime gelen birisi vardı. Zaten heycanlanlıydım, üstüme oynadıkça daha da heyecanlandım. Birim mülakatı komisyon üyelerinden bana en yakın olanı muhtemelen asistan ayağınıza sağlık dedi gülerek. Buradan negatif bi anlam cıkardım ya :d buraya kadar geldiniz de malesef olumsuz gibi yorumladım son cümlelerini

Konuyu okuyanlar;