Koldaki Leke Hakkında

• Konbuyu başlatan hoax3640
  • Başlangıç tarihi
H

hoax3640

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, sağ kolumda güneş lekesine benzer bir leke var (doğum lekesi değil) , boyutu çok büyük değil ve çok koyu bir rengi de yok. Eğer kurul mülakatına çağırılırsam, koluma fondöten sürerek gitmeli miyim yoksa göstersem direkt elenir miyim? Kolları tertemiz istiyorlar biliyorum fakat thy'ye şansımı denemek için başvurdum...

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba, sağ kolumda güneş lekesine benzer bir leke var (doğum lekesi değil) , boyutu çok büyük değil ve çok koyu bir rengi de yok. Eğer kurul mülakatına çağırılırsam, koluma fondöten sürerek gitmeli miyim yoksa göstersem direkt elenir miyim? Kolları tertemiz istiyorlar biliyorum fakat thy'ye şansımı denemek için başvurdum...
Vur fondöteni direk hacı. Riske girme

lethetheriver

lethetheriver

HavaPersonel.Com
alkollü pamuk ile kolları siliyorlar olası leke ve dövmeleri gizleyen olursa kontrol amaçlı. bir tanıdığım dövmelerini kapatıp gitmişti ve sonra silinince hoş olmadı tabi, hiç girişmeyin kapatmaya derim

H

hoax3640

HavaPersonel.Com
alkollü pamuk ile kolları siliyorlar olası leke ve dövmeleri gizleyen olursa kontrol amaçlı. bir tanıdığım dövmelerini kapatıp gitmişti ve sonra silinince hoş olmadı tabi, hiç girişmeyin kapatmaya derim
Teşekkür ederim... sorum biraz saçma gelebilir ama hiç kolunda leke olup kabul alan birilerini duydunuz mu?

lethetheriver

lethetheriver

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim... sorum biraz saçma gelebilir ama hiç kolunda leke olup kabul alan birilerini duydunuz mu?
annem bizzat thyde iç hatlarda uçarken kolunda büyük bir doğum lekesi olan kabin ekibiyle karşılaştığını söylemişti. tanıdıklarımda olmadı ama bu örneği verebilirim

P

pelngoktss

HavaPersonel.Com
sıkıntı oldu mu acaba? benim de bacagımda cizgi bi iz var jiletlerken olmus sanirim cok b renk farki yok ama dikkatli bakinca anlasiliyo acaba problem yaratir mi

Konuyu okuyanlar;