Boyum 1.80 kilom ise 81.4 sizce bir sorun olur mu? Vücut kitlo indeksinin çok az yukarısında kalıyorum.
İndekse bakmıyor thy boyun 1.80 ise senin için sınır 75-85 arası bunlar arası kabul boyunun 5 fazlası ya da 5 altı olman lazımBoyum 1.80 kilom ise 81.4 sizce bir sorun olur mu? Vücut kitlo indeksinin çok az yukarısında kalıyorum.
80 kiloya inip garantiye almanı tavsiye ederim. Thy biraz katı bu konuda, benim sıramda en az 10 kişi sadece boy kilodan elendi.Boyum 1.80 kilom ise 81.4 sizce bir sorun olur mu? Vücut kitlo indeksinin çok az yukarısında kalıyorum.
Ben evde kaç kg tartıldıysam o çıktı tartıldığımda mülakatta. Hiç fark etmedi.gömlek pantolonla tartılıyoruz bunlar da en az 2kg ekler diye düşünüyorum. ölçüm yapan kişi bunları göz önünde bulundurur mu?
Göz önünde bulundurmuyorlar pantolon ve gömleğini de eklemen lazım kiloyagömlek pantolonla tartılıyoruz bunlar da en az 2kg ekler diye düşünüyorum. ölçüm yapan kişi bunları göz önünde bulundurur mu?
Merhabalar, bu konuda emin misiniz bir de kadınlar içinde aynı mıdır ?İndekse bakmıyor thy boyun 1.80 ise senin için sınır 75-85 arası bunlar arası kabul boyunun 5 fazlası ya da 5 altı olman lazım
Evet kilo vermek için süre tanımazlar sürecin sonlarında yaklaştık çünkü. Evet boy kilo konusunda dediklerimden oldukça eminim fakat kadınlar için de aynı mı bundan emin değilim. Kadınlar için de bu şekilde diye olduğunu düşünüyorum tanıdığım bir kabin memuru arkadaşım da böyle olduğunu söylüyor.Merhabalar, bu konuda emin misiniz bir de kadınlar içinde aynı mıdır ?
Benim boyum 1,64 kilom 66 civarı maalesef 6 ay sonra sürpriz bir şekilde mülakat daveti aldım Cuma günü için.
Sona doğru çağırdıkları için kilo verme süresi tanımazlar diyorlar çok endişeliyim o yüzden elimden geldiği kadar zayıflamaya çalışıyorum.
+kaç kiloya kadar alıyorlar birisi aydınlatırsa çok sevirim![]()
Yanıtınız için teşekkür ederim.Evet kilo vermek için süre tanımazlar sürecin sonlarında yaklaştık çünkü. Evet boy kilo konusunda dediklerimden oldukça eminim fakat kadınlar için de aynı mı bundan emin değilim. Kadınlar için de bu şekilde diye olduğunu düşünüyorum tanıdığım bir kabin memuru arkadaşım da böyle olduğunu söylüyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.