Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

winxstella

Üye
25 Eki 2025
47
25
0
Meslek
Kabin
arkadaslar merhabaa pegasus icin mail aldim ancak bir problemim var ki o da kilomun eksik olması. 3 kilo kadar eksigim var bunu sorun ederler mi? vucut kitle endeksinin thy gibi 18.5 mu olmasi lazim? yardimci olursaniz sevinirimm

merhaba ne zaman mail aldınız acaba? nasıl bir mail gelmişti size tam olarak ne yazıyordu? hangi tarih için çağırdılar? bol kalorili beslenmenizi tavsiye ederim.

• Like
Tepkiler: winxstella
Kiloyu sıkıntı ediyorlar ve kilodan elenen çok oluyor ama az bir kiloysa süre verirler belki alman için, yine de çok emin değilim. Kilo fazlası olanları eliyorlar zaman tanımıyorlar bu kez ama kilon az olduğu için net bir fikrim yok. Acaba sınavını hangi tarihe verdiler ve maili zaman aldın?

• Like
kilo eksiğinde problem yaşayabilirsin o tarihe kadar ödem kilo tutucu şekilde beslen gitmeden de suyu bas belki öyle çok problem yaşamazsın

• Like
merhaba ne zaman mail aldınız acaba? nasıl bir mail gelmişti size tam olarak ne yazıyordu? hangi tarih için çağırdılar? bol kalorili beslenmenizi tavsiye ederim.
Kiloyu sıkıntı ediyorlar ve kilodan elenen çok oluyor ama az bir kiloysa süre verirler belki alman için, yine de çok emin değilim. Kilo fazlası olanları eliyorlar zaman tanımıyorlar bu kez ama kilon az olduğu için net bir fikrim yok. Acaba sınavını hangi tarihe verdiler ve maili zaman aldın?

merhaba 2 gun once hastalıgım olup olmadıgını teyit eden bir mail aldım daha sonrasında bir hafta icinde geri dönüs yapacaklarını söylediler :)

ve cok tesekkür ederim yorumlarınız icinn

arkadaslar merhabaa pegasus icin mail aldim ancak bir problemim var ki o da kilomun eksik olması. 3 kilo kadar eksigim var bunu sorun ederler mi? vucut kitle endeksinin thy gibi 18.5 mu olmasi lazim? yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba, bende cuma günü sağlık beyanı maili aldım, sanırım aynı gruptayız. Benimde kilo eksiğim var su an umuyorum alacağım. Burdan genel yetenek ve İngilizceye giren arkadaslardan bu konuda yardım istiyorum, genel yetenekte neye ağırlık verelim ne gibi sorular var, ingilizce içinde geçtiğiniz sınava benzer bir sınav çözdüyseniz onceden buraya onun adını- linkini bırakır mısınız. Tesekkür ediyorum. Umarım bu yolda emek veren herkes istediği sonucu alır…

Merhaba, bende cuma günü sağlık beyanı maili aldım, sanırım aynı gruptayız. Benimde kilo eksiğim var su an umuyorum alacağım. Burdan genel yetenek ve İngilizceye giren arkadaslardan bu konuda yardım istiyorum, genel yetenekte neye ağırlık verelim ne gibi sorular var, ingilizce içinde geçtiğiniz sınava benzer bir sınav çözdüyseniz onceden buraya onun adını- linkini bırakır mısınız. Tesekkür ediyorum. Umarım bu yolda emek veren herkes istediği sonucu alır…
ne kadar eksiğiniz varr

size boy kilo ölçümü genel yeterlilik ve ingilizce için davetiye maili geldi miiii?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.