Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhabalar.

Ben 27 Ağustos’ta mülakat için gittiğimde kilo fazlası sebebiyle 1 ay verildi. 18-19 gün sonra yeni mülakat günüm. Hızlı bir şekilde kilo veriyorum fakat diyelim 1-2 kilo kaldı, eliyorlar mı? İlan hala açık ve eğitimler başlamadı. O kiloları da verebileceğim kesin yani. Yoksa biz sana süre verdik yeterli kiloya inememişsin deyip eliyorlar mı?

Bir de geçen ay gittiğimde kıyafetlerin ağırlığını tartıdaki sayıdan çıkarmadılar. Hatta üstteki sayıya yuvarladılar. Bu doğru mu? Kilomuz kıyafetli halimiz değil ki.

Ayrıca dın adaylar için regl durumu var. O süreçte 1-2 kilo tartıda fark edebiliyor şişlikten. Bunu göz önünde bulundurmuyorlar mı?

Son olarak benle aynı kilo fazlasına sahip başka bir adaya 1.5 ay verdiklerini duydum. Neden onun +2 haftası var mesela?

Teşekkürler

Merhabalar.

Ben 27 Ağustos’ta mülakat için gittiğimde kilo fazlası sebebiyle 1 ay verildi. 18-19 gün sonra yeni mülakat günüm. Hızlı bir şekilde kilo veriyorum fakat diyelim 1-2 kilo kaldı, eliyorlar mı? İlan hala açık ve eğitimler başlamadı. O kiloları da verebileceğim kesin yani. Yoksa biz sana süre verdik yeterli kiloya inememişsin deyip eliyorlar mı?

Bir de geçen ay gittiğimde kıyafetlerin ağırlığını tartıdaki sayıdan çıkarmadılar. Hatta üstteki sayıya yuvarladılar. Bu doğru mu? Kilomuz kıyafetli halimiz değil ki.

Ayrıca dın adaylar için regl durumu var. O süreçte 1-2 kilo tartıda fark edebiliyor şişlikten. Bunu göz önünde bulundurmuyorlar mı?

Son olarak benle aynı kilo fazlasına sahip başka bir adaya 1.5 ay verdiklerini duydum. Neden onun +2 haftası var mesela?

Teşekkürler
Merhaba,

Verilen ek süre bir kereye mahsustur. Yeniden uzatılmaz. Boyunuza denk gelen maksimum kilonun altında olmalısınız kıyafetleriniz dahil. Kıyafet ağırlığı, vücuttaki ödem düzeyi dikkate alınmaz veya tartıdaki kilodan düşülmez. Bu gibi faktörleri aday kendisi dikkate almalıdır. Adaylara verilen ek sürenin uzunluğu yada kısalığı tamamen İK'nın planlama takvimine göredir. Ek süre verilmeden kilo fazlası sebebiyle süreci sonlandırılan adaylar da mevcuttur. Başarılar :)

• Like
Tepkiler: gunes
Yarın mülakatım var halen kilo için ek süre verilir mi?veriliyor mu?Bilgisi olan var mı acaba?

Yarın mülakatım var halen kilo için ek süre verilir mi?veriliyor mu?Bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba, süre verildi mi size ? Ben hala mülakat maili almadım diyetteyim açıkçası geç çağırmaları benim için problem değil. önümüzdeki haftalarda çağırırlarsa kilo fazlam var hala ek süre veriyorlardır umarım.

Merhaba, süre verildi mi size ? Ben hala mülakat maili almadım diyetteyim açıkçası geç çağırmaları benim için problem değil. önümüzdeki haftalarda çağırırlarsa kilo fazlam var hala ek süre veriyorlardır umarım.
Evet, 8 Eylül'de gittim 30 Eylül'e kadar tekrar süre verdiler. Diyette olup olmadığımı ve eğer diyetteysem kilo verebiliyor muyum diye sordular.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.