Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

fzy

Üye
6 Tem 2025
219
87
5
Meslek
Kabin
Merhaba. THY’nin ilanda paylaştığı tabloya göre en fazla boyumuzla aynı kiloda olmamız lazım, değil mi? Peki boy kilo ölçümü günü maksimum kaç kilo fazla çıkarsak vermemiz için zaman veriyolar? Bir sınırı var mı? Özellikle deneyimli ve bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

Merhaba. THY’nin ilanda paylaştığı tabloya göre en fazla boyumuzla aynı kiloda olmamız lazım, değil mi? Peki boy kilo ölçümü günü maksimum kaç kilo fazla çıkarsak vermemiz için zaman veriyolar? Bir sınırı var mı? Özellikle deneyimli ve bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
Merhaba, sınırı bilmiyorum fakat 18 kilo fazlası olan bi adaya iki hafta verildiğine şahit olmuştum. Umarım yardımcı olur.

Merhaba
Geçen seneki alımlarda bize süre vermemişlerdi, beni +1,5 kilodan elediler maalesef , ilk gruplara veriliyor diye biliyorum biz sonlara doğru olan gruplardandık direk elendik :(
Boyumu da 1 cm kısa ölçtüler.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11545
Merhaba, sınırı bilmiyorum fakat 18 kilo fazlası olan bi adaya iki hafta verildiğine şahit olmuştum. Umarım yardımcı olur.
Cevap için teşekkür ederim. 18 kilo fazlaya müddet verilmesine şaşırdım açıkçası. Yani o zaman direkt elemiyorlar.
Merhaba
Geçen seneki alımlarda bize süre vermemişlerdi, beni +1,5 kilodan elediler maalesef , ilk gruplara veriliyor diye biliyorum biz sonlara doğru olan gruplardandık direk elendik :(
Boyumu da 1 cm kısa ölçtüler.
Anladımm. O zaman ne zaman çağırıldığımızla da alakası var. Zaman varsa ek süre veriyorlar diye anladım. Teşekkür ederim 🙏🏻

En fazla boy ile aynı kiloda olma durumu kokpitte de geçerli mi biliyor musunuz?

Bahsettiğiniz sürenin eksi kilosu olanlar için de geçerli olup olmadığını biliyor musunuz?

Bilmeyenler için aşağıdaki tabloyu yeniden atmak istedim. Kadın adaylar için tablo bu, bilginiz olsun.

1753780481517.png

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.