H
hsnrdr
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kasım ayı mülakata girenler olumlu/ olumsuz herhangi bir mail alırsa bilgilendirebilir mi lütfen.
Hangi firmada girmiştinizArkadaşlar kasım ayı mülakata girenler olumlu/ olumsuz herhangi bir mail alırsa bilgilendirebilir mi lütfen.
Tarihleri verebilir misin ne zaman vire up belge yükleme çağrılma vsThy kabin memurluğu 4 Kasımda girmiştim.
26 Temmuz vireup video mülakatTarihleri verebilir misin ne zaman vire up belge yükleme çağrılma vs
Bana olumsuz mail geldi hiç beklemiyordum çok üzüldüm ...26 Temmuz vireup video mülakat
29 Agustos video mülakat olumlu maili
6 Ekim belge yükleme
21 Ekim mülakat daveti
4 kasım 13.00 mülakat şeklinde oldu.
Sakın üzülme daha çok alım olacak kendini geliştir bi yandan hayırlısı olsun hakkındaBana olumsuz mail geldi hiç beklemiyordum çok üzüldüm ...
bana da .. bu sene bir sürü farklı yerin mülakatına girmiş biri olarak diyorum ben artık ciddi ciddi düşünmeye basladım bence torpilsizlikten eleniyoruz. cevremde hep torpilliler kaynıyor sıkılmaya basladım bu durumdan artık. her şey iyi geçiyor, son aşamaya kadar geliyorum her yerde en sonunda mülakattan eleniyorum ama çevremdekilere bakıyorum aranan şartları karsılamıyorlar yine de acık acık övündükleri torpilleriyle giriyorlar neyse.. hakkıyla girenlere başarılar ama birileri önümüze geçtiyse haram olsunBana olumsuz mail geldi hiç beklemiyordum çok üzüldüm ...
Teşekkür ederimSakın üzülme daha çok alım olacak kendini geliştir bi yandan hayırlısı olsun hakkında
İnanın ben de anlamıyorum her şey iyi gitmişti çok iyi ingilizce konuştum. Ek olarak almancamın da olduğunu söyledim çok iyi deyip not aldılar almanca bilgimi test amaçlı birkaç soru sordular artikeller zor nasıl yaptın gibisinden. Bunlara rağmen olmadı bende bilmiyorum cidden.bana da .. bu sene bir sürü farklı yerin mülakatına girmiş biri olarak diyorum ben artık ciddi ciddi düşünmeye basladım bence torpilsizlikten eleniyoruz. cevremde hep torpilliler kaynıyor sıkılmaya basladım bu durumdan artık. her şey iyi geçiyor, son aşamaya kadar geliyorum her yerde en sonunda mülakattan eleniyorum ama çevremdekilere bakıyorum aranan şartları karsılamıyorlar yine de acık acık övündükleri torpilleriyle giriyorlar neyse.. hakkıyla girenlere başarılar ama birileri önümüze geçtiyse haram olsun
Bende haber bekliyorum siz ne için girmistiniz hangi brimMerhabalar ben 1 kasımda mülakata gittim fakat hala dönüş olmadı kasım ayında mülakata girip dönüş bekleyen var mı hala
Kabin memuru için gitmiştimBende haber bekliyorum siz ne için girmistiniz hangi brim
anket geldimi sizede ?Merhabalar ben 1 kasımda mülakata gittim fakat hala dönüş olmadı kasım ayında mülakata girip dönüş bekleyen var mı hala
Evet size de geldi sanırım. iki üç gün önce geldi bana mülakat sonucu sanmıştım ilk baştaanket geldimi sizede ?
evet anket geldi , 25 gündür cevap yokEvet size de geldi sanırım. iki üç gün önce geldi bana mülakat sonucu sanmıştım ilk başta