Kasım Ayı Mülakata Girenler

• Konbuyu başlatan hsnrdr
  • Başlangıç tarihi
H

hsnrdr

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kasım ayı mülakata girenler olumlu/ olumsuz herhangi bir mail alırsa bilgilendirebilir mi lütfen.

H

hsnrdr

HavaPersonel.Com
Thy kabin memurluğu 4 Kasımda girmiştim.

H

hsnrdr

HavaPersonel.Com
Tarihleri verebilir misin ne zaman vire up belge yükleme çağrılma vs
26 Temmuz vireup video mülakat
29 Agustos video mülakat olumlu maili
6 Ekim belge yükleme
21 Ekim mülakat daveti
4 kasım 13.00 mülakat şeklinde oldu.

Ü

Üye silindi 9500

ben de merak ediyorum kasım ayında girip sonuc ne zaman acıklanır
2 mayıs başvuru
8 temmuzda video mülakata girdim
29 ağustos video mülakat olumlu maili geldi
1 ekim belge yükleme
30 ekim mülakat daveti
6 kasım 13:00 mülakat şeklinde oldu

H

hsnrdr

HavaPersonel.Com
26 Temmuz vireup video mülakat
29 Agustos video mülakat olumlu maili
6 Ekim belge yükleme
21 Ekim mülakat daveti
4 kasım 13.00 mülakat şeklinde oldu.
Bana olumsuz mail geldi hiç beklemiyordum çok üzüldüm ...

Ü

Üye silindi 9500

Bana olumsuz mail geldi hiç beklemiyordum çok üzüldüm ...
bana da .. bu sene bir sürü farklı yerin mülakatına girmiş biri olarak diyorum ben artık ciddi ciddi düşünmeye basladım bence torpilsizlikten eleniyoruz. cevremde hep torpilliler kaynıyor sıkılmaya basladım bu durumdan artık. her şey iyi geçiyor, son aşamaya kadar geliyorum her yerde en sonunda mülakattan eleniyorum ama çevremdekilere bakıyorum aranan şartları karsılamıyorlar yine de acık acık övündükleri torpilleriyle giriyorlar neyse.. hakkıyla girenlere başarılar ama birileri önümüze geçtiyse haram olsun

H

hsnrdr

HavaPersonel.Com
bana da .. bu sene bir sürü farklı yerin mülakatına girmiş biri olarak diyorum ben artık ciddi ciddi düşünmeye basladım bence torpilsizlikten eleniyoruz. cevremde hep torpilliler kaynıyor sıkılmaya basladım bu durumdan artık. her şey iyi geçiyor, son aşamaya kadar geliyorum her yerde en sonunda mülakattan eleniyorum ama çevremdekilere bakıyorum aranan şartları karsılamıyorlar yine de acık acık övündükleri torpilleriyle giriyorlar neyse.. hakkıyla girenlere başarılar ama birileri önümüze geçtiyse haram olsun
İnanın ben de anlamıyorum her şey iyi gitmişti çok iyi ingilizce konuştum. Ek olarak almancamın da olduğunu söyledim çok iyi deyip not aldılar almanca bilgimi test amaçlı birkaç soru sordular artikeller zor nasıl yaptın gibisinden. Bunlara rağmen olmadı bende bilmiyorum cidden.

E

erendnsgns

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Tecrübesiz kabin memurluğu için 15 Kasım’da yüz yüze mülakata girip dönüş alan oldu mu acaba? 20 güne kadar sürebilir dendi ama daha önce dönüş alanlar da oluyormuş sanırım.

C

Cezmi

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 6 kasimda thy tarafından arandim kariyer net ten gördük cv nize baktık bizimle bahçıvan olarak çalışmayı düşünürmüsünüz dediler tm dedim 7 kasım için görüşme ayarladilar öncesinden mailime ssk dökümü istediler bide tss.hrpeak ten sivan gibi bir şey oldu neyse gittim 3 kişi soru sordu 15 dakika fln sürdü 4 hafta 8 hafta arasında dönüş yapılacaktır olumlu veya olumsuz sizce süreç nasıl ilerliyor ?

V

Vosvos

HavaPersonel.Com
Merhabalar ben 1 kasımda mülakata gittim fakat hala dönüş olmadı kasım ayında mülakata girip dönüş bekleyen var mı hala

Konuyu okuyanlar;