Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
10 Eki 2025
52
19
5
Meslek
Kabin
Sayın Adayımız,

Kabin Memurluğu pozisyonumuza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Başvurunuza yönelik değerlendirmelerimizi sürdürmekteyiz. Pozisyon için oldukça yüksek sayıda başvuru alındığı için süreç biraz zaman alabilir ve sınırlı kontenjan doğrultusunda ilerlemektedir. Bu nedenle, tüm kriterleri karşılasanız dahi süreç sonunda geri dönüş alamama ihtimaliniz bulunmaktadır.

Değerlendirmeler tamamlandığında yalnızca uygun bulunan adaylarla iletişime geçilecektir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

SunExpress İnsan Kaynakları

evet bana da geldi bu. hani gönderilmeyecekse diğer pozisyonları değerlendirelim en azından

Sayın Adayımız,

Kabin Memurluğu pozisyonumuza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Başvurunuza yönelik değerlendirmelerimizi sürdürmekteyiz. Pozisyon için oldukça yüksek sayıda başvuru alındığı için süreç biraz zaman alabilir ve sınırlı kontenjan doğrultusunda ilerlemektedir. Bu nedenle, tüm kriterleri karşılasanız dahi süreç sonunda geri dönüş alamama ihtimaliniz bulunmaktadır.

Değerlendirmeler tamamlandığında yalnızca uygun bulunan adaylarla iletişime geçilecektir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

SunExpress İnsan Kaynakları
Bana da az önce geldi ama kurul için bekliyorum ben.. büyük ihtimalle bütün basvuranlara gitti

• Like
Tepkiler: Melike256
Bana da az önce geldi ama kurul için bekliyorum ben.. büyük ihtimalle bütün basvuranlara gitti
Siz kendiniz mi mail atıp atıp soruyorsunuz benim başvuru noldu diye bana böyle bir mail hiçbir yerden gelmedi hiçbir platformdan hiçbir mail adresi üzerinden.

Siz kendiniz mi mail atıp atıp soruyorsunuz benim başvuru noldu diye bana böyle bir mail hiçbir yerden gelmedi hiçbir platformdan hiçbir mail adresi üzerinden.
size gelmemis olmasi bana geldi diyen birisine gitmemis demek degildir. oncelikle biraz sakin olun. mesela ben hicbir sekilde mail atmadim insan kaynaklarina falan. sinav maili de gelmedi bana hicbir sekilde ve kariyer.net uzerinden ayni arkadasin buraya yazdigi gibi bir yazi gondermisler..

Arkadaşlar hepimiz ilanlara başvuruyoruz.Ben 4 senedir her havayoluna başvuran ve çoğunun mülakatına giden biri olarak söylüyorum ki kabin memurluğu işi Türk şirketlerinde biraz daha şansa bağlı çoğunun ben B1 veya B2 İngilizce bildiğini kesinlikle sanmıyorum.Beklemek yoruyor ve sınırlı alımlar her seferinde bizi geri planda bırakıyor.Emirates Qatar Etihad bu şirketlerde çalışanlar perfect dil kullanımına sahip değiller.

• Like
Tepkiler: Duckie

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.