2 Mar 2024
216
71
35
Arkadaşlar TSS nin 27.03.2024 tarihinde yayınlanan Kargo İşçisi ilanına başvurupda. Tarafına dönüş yapılan varmı ?

@admin 27 martta tss kargo işçiliği için başvuru yapmıştım.. henüz geri dönüş olmadı şimdi ilan da siteden kaldırılmış.. bu olumsuz anlamına mı geliyor şimdi ?

@admin 27 martta tss kargo işçiliği için başvuru yapmıştım.. henüz geri dönüş olmadı şimdi ilan da siteden kaldırılmış.. bu olumsuz anlamına mı geliyor şimdi ?
Olumsuz anlamına gelmiyor. Mülakat daveti alan adaylar var. Belki cv niz uygun değildir belki sıradasınızdır. Olumsuz mesajı görene dek olumsuz değildir.

• Like
Tepkiler: Saruman96
Olumsuz anlamına gelmiyor. Mülakat daveti alan adaylar var. Belki cv niz uygun değildir belki sıradasınızdır. Olumsuz mesajı görene dek olumsuz değildir.
Dönüşler sms ile mi oluyor. Beni bir numara aradı sms gelecek size dedi davet için. 0212 li hattı. Tgs mi Tss mi anlamadım ama. Sms de daha gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.