TSS Kargo Işçisi 2024 Alımı

• Konbuyu başlatan burakkoyuncu0
  • Başlangıç tarihi
B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar TSS nin 27.03.2024 tarihinde yayınlanan Kargo İşçisi ilanına başvurupda. Tarafına dönüş yapılan varmı ?

K

Kastola

HavaPersonel.Com
Ben donun aldim dun aksam aranarak

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
S

Saruman96

HavaPersonel.Com
@admin 27 martta tss kargo işçiliği için başvuru yapmıştım.. henüz geri dönüş olmadı şimdi ilan da siteden kaldırılmış.. bu olumsuz anlamına mı geliyor şimdi ?

admin

admin

Admin
Moderatör
@admin 27 martta tss kargo işçiliği için başvuru yapmıştım.. henüz geri dönüş olmadı şimdi ilan da siteden kaldırılmış.. bu olumsuz anlamına mı geliyor şimdi ?
Olumsuz anlamına gelmiyor. Mülakat daveti alan adaylar var. Belki cv niz uygun değildir belki sıradasınızdır. Olumsuz mesajı görene dek olumsuz değildir.

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Olumsuz anlamına gelmiyor. Mülakat daveti alan adaylar var. Belki cv niz uygun değildir belki sıradasınızdır. Olumsuz mesajı görene dek olumsuz değildir.
Dönüşler sms ile mi oluyor. Beni bir numara aradı sms gelecek size dedi davet için. 0212 li hattı. Tgs mi Tss mi anlamadım ama. Sms de daha gelmedi

S

Saruman96

HavaPersonel.Com
arkadaşlar tss kargo işçiliği için bugün geri dönüş alan oldu mu hiç ? ben 27 martta başvuru yapmıştım fakat henüz bir geri dönüş olmadı bana..

admin

admin

Admin
Moderatör
Dönüşler sms ile mi oluyor. Beni bir numara aradı sms gelecek size dedi davet için. 0212 li hattı. Tgs mi Tss mi anlamadım ama. Sms de daha gelmedi
Tgs dir. Tss whats*app üzerinden iletişim sağlıyor

B

burakkoyuncu0

HavaPersonel.Com
Tgs dir. Tss whats*app üzerinden iletişim sağlıyor
Aramadan direk whatsapdan mı arıyor anlamadım admin. Önce 212 li hattan arayıp sonra whatsapdan mı ulaşım saglıyor

Konuyu okuyanlar;