Kalp Çarpıntısı Tanısı Hk.

• Konbuyu başlatan Üye silindi 11185
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 11185

Herkese merhabalar, bugün sağlık raporu almak için hastaneye gittim. Her şey okey olmasıma rağmen e-nabızımda kalp çarpıntısı doktor geçmişim var. Holter ekgyi yarın vereceğim. Herhangi bir çarpıntımın olduğunu düşünmüyorum. Sağlık raporunu THY'e vermeye gidince olumsuz alan oldu mu bu tanı yüzünden?

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
kalple ilgili herşeye olumsuz veriyolar benimde kapak anomalısi vardı hiçbir zararı yok demişti shgm uçar verdi ayrıca 3 kardiyologdan uçabilir götürmeme rağmen kabul etmediler. doğuştan olan birşey ve hiçbir tedavisi ilacı yok sadece tanı var

A

Airbuscıyızezelden

HavaPersonel.Com
Herkese merhabalar, bugün sağlık raporu almak için hastaneye gittim. Her şey okey olmasıma rağmen e-nabızımda kalp çarpıntısı doktor geçmişim var. Holter ekgyi yarın vereceğim. Herhangi bir çarpıntımın olduğunu düşünmüyorum. Sağlık raporunu THY'e vermeye gidince olumsuz alan oldu mu bu tanı yüzünden

A

Airbuscıyızezelden

HavaPersonel.Com
Yüksek ihtimalle tanı değil şikayet olarak oraya kalp çarpıntısı yazılmıştır doktorlar bazen genel muayene veya muayene seçeneği yerine oradaki basit şikayetlerden bazılarını seçerek işlem yapıyor aynı durum bende de var muayene için gittim herhangi bir sorun olmadı aldığım belge ile işe girdim ve kalp çarpıntısı yazıyordu sorun olacağını sanmıyorum çünkü çarpıntı bir tanı değil şikayet türü

Ü

Üye silindi 11185

Yüksek ihtimalle tanı değil şikayet olarak oraya kalp çarpıntısı yazılmıştır doktorlar bazen genel muayene veya muayene seçeneği yerine oradaki basit şikayetlerden bazılarını seçerek işlem yapıyor aynı durum bende de var muayene için gittim herhangi bir sorun olmadı aldığım belge ile işe girdim ve kalp çarpıntısı yazıyordu sorun olacağını sanmıyorum çünkü çarpıntı bir tanı değil şikayet türü
Holter ekg taktılar mı size?

A

Airbuscıyızezelden

HavaPersonel.Com
Holter ekg taktılar mı size?
Hayır ben sadece ekg çektirdim ve ekg sonucunda rapor verdi kardiyak açıdan herhangi bir sorunu yoktur diye holter 2.aşama olarak ekgden şüphelenilirse takılıyor

M

MotherMiranda

HavaPersonel.Com
Herkese merhabalar, bugün sağlık raporu almak için hastaneye gittim. Her şey okey olmasıma rağmen e-nabızımda kalp çarpıntısı doktor geçmişim var. Holter ekgyi yarın vereceğim. Herhangi bir çarpıntımın olduğunu düşünmüyorum. Sağlık raporunu THY'e vermeye gidince olumsuz alan oldu mu bu tanı yüzünden?
Merhabalar ben de ek tetkik istendiği için holter taktıracağım. Siz raporlarınızı thy’ye verdiniz mi? Sonucu merak ettim.

M

MotherMiranda

HavaPersonel.Com
Ayın 30unda vereceğim bilgilendirme yaparım. Sizin ne sorununuz vardı e-nabızda mıydı acaba?
Evet geçen sene muayene olmaya gitmiştim, çarpıntı olarak girmişler. Ancak ekgde ve ultrasonda bir sıkıntı gözükmemişti. Sağlık raporunu vermeye gittiğimde tansiyonumu ölçtüklerinde nabzım ve tansiyonum biraz yüksek çıktı sanırım heyecandan. Bu iki sebepten ek tetkik verdiler. Teşekkürler cevabınız için, umarım bir sorun yoktur ikimiz için de

Ü

Üye silindi 11185

Evet geçen sene muayene olmaya gitmiştim, çarpıntı olarak girmişler. Ancak ekgde ve ultrasonda bir sıkıntı gözükmemişti. Sağlık raporunu vermeye gittiğimde tansiyonumu ölçtüklerinde nabzım ve tansiyonum biraz yüksek çıktı sanırım heyecandan. Bu iki sebepten ek tetkik verdiler. Teşekkürler cevabınız için, umarım bir sorun yoktur ikimiz için de
Geçen sene almadılar mı yani

E

eren5288

HavaPersonel.Com
Bir arkadaş 2019 yılında kalp çarpıntısı tanısından dolayı rapor verdikten sonra kurula kaldı kuruldan elenmişti. Ama herkesin tanısı geçmişi farklı.

Konuyu okuyanlar;