AJET Kalite Alanındaki 2 Yeni Ilan

• Konbuyu başlatan smn41
  • Başlangıç tarihi
S

smn41

HavaPersonel.Com
Merhabalar

Kalite alanında yayınlanan

Yönetim Sistemleri ve Doküman Yönetimi Uzmanı ve​

Uyumluluk İzleme ve Emniyet Başkanlığında "Denetçi" Pozisyonunda Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları Arıyoruz​

ilanlarına bavşvuru yapıp sınava çağırılanlar var mı ?

O

ozzz

HavaPersonel.Com
Ben bugün başvurdum. Nasıl ilerliyor süreç? Sınava mi çağırıyorlar? Nasıl bir alım süreci var bilgi verebilirmisiniz?

S

smn41

HavaPersonel.Com
Başvuru sonrası uygun görülen adaylara sınav daveti geliyo. online ingilizce, genel yetenek ve kişilik testleri oluyo.Sınavı başarılı olanların bir kısmını mülakata çağırıyorlar. Galiba sınav davetleri henüz gönderilmedi. En azından bana bir davet gelmedi

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Uygun görülen adaylar davet alıyor ben başka ilanına başvurdum ajetin birisi sınav daveti almamış bana da sınav daveti gelmişti.

O

ozzz

HavaPersonel.Com
Başvuru sonrası uygun görülen adaylara sınav daveti geliyo. online ingilizce, genel yetenek ve kişilik testleri oluyo.Sınavı başarılı olanların bir kısmını mülakata çağırıyorlar. Galiba sınav davetleri henüz gönderilmedi. En azından bana bir davet gelmedi
Genel yetenek te ne soruyorlar bilgin var mi? Anladigim kadariyla o zaman en son mulakata kalirsan standartlarla ilgili bilgiler soruyorlar. Cok sey sormus oluyorum ama bir de ortalama maaslar hakkinda bilgin var mi? Kaba bir rakam versen de olur. Tesekkurler.

S

smn41

HavaPersonel.Com
Genel yetenek te ne soruyorlar bilgin var mi? Anladigim kadariyla o zaman en son mulakata kalirsan standartlarla ilgili bilgiler soruyorlar. Cok sey sormus oluyorum ama bir de ortalama maaslar hakkinda bilgin var mi? Kaba bir rakam versen de olur. Tesekkurler.
Genel yetenek kısmında sayısal ,sözel,görsel,mantıksal zeka tarzı sorular oluyo.internette örnekleri var. bu forumda da olması lazım.bu kısım genelde ingilizceden daha zorlayıcı oluyo. bütün pozisyonlar için aynı sınav yapılıyo bildiğim kadarıyla. Maaş konsunda maalesef bilgim bulunmuyor.

S

smn41

HavaPersonel.Com
Uygun görülen adaylar davet alıyor ben başka ilanına başvurdum ajetin birisi sınav daveti almamış bana da sınav daveti gelmişti.
sınav sonucu ne kadar sürede açıklanmıştı?

S

smn41

HavaPersonel.Com
Ben sınava gireli 4.hafta olmak üzere muhtemelen haftaya açıklanır diye düşünüyorum
Bu süre başvurulan pozisyona göre değişiyor sanırım. 1 hafta da mülakata çağırılanları görmüştüm

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Bu süre başvurulan pozisyona göre değişiyor sanırım. 1 hafta da mülakata çağırılanları görmüştüm
Muhtemelen çünkü benim başvurduğumda havacılık tecrübesi çok uzun olmayan 1-2 yıl kadar buradaki diğer ilan 3 yıldan başlıyor süreç o yüzden kısa sürede bitiyor olmalı başvuru miktarından

Konuyu okuyanlar;