Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 18553

Merhaba sirtimda ense kokunden sonra 3 yatay parmak asagidan başlayacak sekilde bir dovmem var ,thynin belirledigi sablona gore cok sinirda kaliyor, sorun yasar miyim deneyim ya da tahmini olan var mi?

Merhaba sirtimda ense kokunden sonra 3 yatay parmak asagidan başlayacak sekilde bir dovmem var ,thynin belirledigi sablona gore cok sinirda kaliyor, sorun yasar miyim deneyim ya da tahmini olan var mi?
Merhaba,

Erkeklerde dahi gömlekler ensenin bi 10 santim aşağısına kadar indirilerek dövme kontrolü yapılıyor. Sizinki de muhtemelen gözlerine takılacaktır. Verecekleri nihai kararı bilmemekle beraber dövme konusunda katı olduklarını söylemeliyim.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18553
Merhaba,

Erkeklerde dahi gömlekler ensenin bi 10 santim aşağısına kadar indirilerek dövme kontrolü yapılıyor. Sizinki de muhtemelen gözlerine takılacaktır. Verecekleri nihai kararı bilmemekle beraber dövme konusunda katı olduklarını söylemeliyim.
umarim sıkıntı yaşamam :,) teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: Skyrock
Merhaba, bugün yüz yüze görüşmeler için davet maili aldım. Kolumun iç kısmında kaldırmadığım sürece gözükmeyen küçük bir dövmem var, paylaştıkları görselde beyaz alanda kalıyor fakat bildiğim üzere üniformalar dirsek altına geliyor. Sizce direkt elenme sebebi olur mu? Kapatıp gitmek de bir seçenek, bunun için profesyonel kapatıcılar var ama fark edilmesi durumunda bir daha başvuru yapılamıyor olduğunu okudum. Önerileriniz ya da tecrübeleriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum, çok gerginim bu sebeple elenmekten çok korkuyorum 😞

Merhaba, bugün yüz yüze görüşmeler için davet maili aldım. Kolumun iç kısmında kaldırmadığım sürece gözükmeyen küçük bir dövmem var, paylaştıkları görselde beyaz alanda kalıyor fakat bildiğim üzere üniformalar dirsek altına geliyor. Sizce direkt elenme sebebi olur mu? Kapatıp gitmek de bir seçenek, bunun için profesyonel kapatıcılar var ama fark edilmesi durumunda bir daha başvuru yapılamıyor olduğunu okudum. Önerileriniz ya da tecrübeleriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum, çok gerginim bu sebeple elenmekten çok korkuyorum 😞
Merhaba, THY her aşamada her konuda "dürüst" beyanı çok önemseyen bir kurum. Ben erkek aday olarak dövme kontrolünde bizden gömleğimizi pazu ortasına kadar sıyırmamızı, hatta ensenin 10 cm altına kadar gömleğimizin arkasının indirildiğini size açık yüreklilikle söyleyebilirim. Kadın adaylarda zaten orada straplez elbise tarzı bir şey giydirilerek kontrol yapılıyor diye biliyorum. Ek olarak kollarınızı 360 derece inceliyorlar. Saklama yoluna gitmenizi kesinlikle önermem.

• Like
Tepkiler: gunes
Kapatıcı sürmemenizi öneririm. Detaylı inceleme yapılıyor çünkü fark edilirse süreciniz derhal sonlandırılır ve tekrardan başvuru yapamazsınız. Mülakata gittiğim gün adaylardan biri sildirdiği dövmesini doğum lekesi olarak göstermişti fakat kontrolü sağlayan hanımefendi inanmayınca işin aslı ortaya çıktı. Dürüstlüğe çok önem veriyorlar ve bunu sürekli söylüyorlar.

Peki eğer koldaki dövme küçükse tüm sezon uzun gömlek giyme kaydıyla alım yapılıyor mu? Bu sene esneklik var mı bu konuda? Ona göre ben de pazartesi görüşmeye gideceğim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.