Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 25 Eylül'de ise benim kabin memurluğu egitimim başlıyor ben de uygun bir fiyata kalabileceğim bir ev arıyorum. Eğitim merkezine yakın ev kiralayan varsa ulaşabilir mi ?
Merhaba 25 Eylül'de ise benim kabin memurluğu egitimim başlıyor ben de uygun bir fiyata kalabileceğim bir ev arıyorum. Eğitim merkezine yakın ev kiralayan varsa ulaşabilir mi ?
Sanırım yok çünkü eğitim merkeziyle havaalanı arasında baya fark olduğu için eğitim süresince genelde yurt veya apartlarda kalıyorlarmış işe başladıklarında havaalanı civarında ev tutuyorlarmış. Ben de eğitim merkezine yakın yurt buldum orada kalmayı düşünüyorum
Merhaba 25 Eylül'de ise benim kabin memurluğu egitimim başlıyor ben de uygun bir fiyata kalabileceğim bir ev arıyorum. Eğitim merkezine yakın ev kiralayan varsa ulaşabilir mi