Esrabb

Üye
3 Ağu 2023
16
2
0
Merhabalar 18 eylülde thy kabin memurluğu eğitimim başlıyor bu süreçte ev arkadaşı arıyorum, ev kiralayıp da arkadaş arayan varsa bana ulaşabilir mi

Merhaba 25 Eylül'de ise benim kabin memurluğu egitimim başlıyor ben de uygun bir fiyata kalabileceğim bir ev arıyorum. Eğitim merkezine yakın ev kiralayan varsa ulaşabilir mi ?

Merhaba 25 Eylül'de ise benim kabin memurluğu egitimim başlıyor ben de uygun bir fiyata kalabileceğim bir ev arıyorum. Eğitim merkezine yakın ev kiralayan varsa ulaşabilir mi ?
Sanırım yok çünkü eğitim merkeziyle havaalanı arasında baya fark olduğu için eğitim süresince genelde yurt veya apartlarda kalıyorlarmış işe başladıklarında havaalanı civarında ev tutuyorlarmış. Ben de eğitim merkezine yakın yurt buldum orada kalmayı düşünüyorum

Rica etsem yurdun ismini verebilir misin ben de bir gorusuyum ev bulamazsam yurdu degerlendirebilirim belki

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.