dimaro

Üye
12 Nis 2024
3
0
0
Hangi başlığa yazsam bilemedim ama uygun yer burası sanırım. Kabin memurluğundan yer hizmetleri yolcu memurluğuna geçiş yapılabiliyor mu? Yer hizmetlerindekilerin kabine geçiş yapabildiği gibi?

Hangi başlığa yazsam bilemedim ama uygun yer burası sanırım. Kabin memurluğundan yer hizmetleri yolcu memurluğuna geçiş yapılabiliyor mu? Yer hizmetlerindekilerin kabine geçiş yapabildiği gibi?
Yapılabiliyor. Şirketler içerden alım ilanları açıyorlar başvurup geçebiliyorsunuz.

merhaba, niçin kabinden yer memurluğuna geçiş yapmak istiyorsunuz öğrenebilir miyim?
her ikisini de düşünme aşamasındayım, sizi etkileyen faktorleri merak ettim açıkçası genelde yer hizm.den kabine geçmek istiyorlar :)🙏

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.