Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi başlığa yazsam bilemedim ama uygun yer burası sanırım. Kabin memurluğundan yer hizmetleri yolcu memurluğuna geçiş yapılabiliyor mu? Yer hizmetlerindekilerin kabine geçiş yapabildiği gibi?
Hangi başlığa yazsam bilemedim ama uygun yer burası sanırım. Kabin memurluğundan yer hizmetleri yolcu memurluğuna geçiş yapılabiliyor mu? Yer hizmetlerindekilerin kabine geçiş yapabildiği gibi?
@admin Peki sağlık noktasında tolerans oluyor mu ben thyde sağlık aşamasında elendim. 2 3 yıl tgs de çalışsam beni kabine alırlar mı yoksa sağlık şartlarına mı tabi tutarlar?
@admin Peki sağlık noktasında tolerans oluyor mu ben thyde sağlık aşamasında elendim. 2 3 yıl tgs de çalışsam beni kabine alırlar mı yoksa sağlık şartlarına mı tabi tutarlar?
merhaba, niçin kabinden yer memurluğuna geçiş yapmak istiyorsunuz öğrenebilir miyim?
her ikisini de düşünme aşamasındayım, sizi etkileyen faktorleri merak ettim açıkçası genelde yer hizm.den kabine geçmek istiyorlar