THY Kabinden Yer Hizmetlerine Geçiş

• Konbuyu başlatan dimaro
  • Başlangıç tarihi
D

dimaro

HavaPersonel.Com
Hangi başlığa yazsam bilemedim ama uygun yer burası sanırım. Kabin memurluğundan yer hizmetleri yolcu memurluğuna geçiş yapılabiliyor mu? Yer hizmetlerindekilerin kabine geçiş yapabildiği gibi?

admin

admin

Admin
Moderatör
Hangi başlığa yazsam bilemedim ama uygun yer burası sanırım. Kabin memurluğundan yer hizmetleri yolcu memurluğuna geçiş yapılabiliyor mu? Yer hizmetlerindekilerin kabine geçiş yapabildiği gibi?
Yapılabiliyor. Şirketler içerden alım ilanları açıyorlar başvurup geçebiliyorsunuz.

D

dimaro

HavaPersonel.Com
Cevap için çok teşekkür ederim.

H

HavacıKaptan

HavaPersonel.Com
Yapılabiliyor. Şirketler içerden alım ilanları açıyorlar başvurup geçebiliyorsunuz.
@admin Peki sağlık noktasında tolerans oluyor mu ben thyde sağlık aşamasında elendim. 2 3 yıl tgs de çalışsam beni kabine alırlar mı yoksa sağlık şartlarına mı tabi tutarlar?

admin

admin

Admin
Moderatör
@admin Peki sağlık noktasında tolerans oluyor mu ben thyde sağlık aşamasında elendim. 2 3 yıl tgs de çalışsam beni kabine alırlar mı yoksa sağlık şartlarına mı tabi tutarlar?
Sağlık kriterlerine uymanız gerekir.

E

Esraacalli

HavaPersonel.Com
merhaba, niçin kabinden yer memurluğuna geçiş yapmak istiyorsunuz öğrenebilir miyim?
her ikisini de düşünme aşamasındayım, sizi etkileyen faktorleri merak ettim açıkçası genelde yer hizm.den kabine geçmek istiyorlar :)🙏

Konuyu okuyanlar;