Kabin Sağlık Kontrolü Ve Fıtık

granada

HavaPersonel.Com
Sağlık kurulu nasıl işliyor beyler, benim 2016 dan olan bel fıtığı teşhisim var o günden beri herhangi bir hasteneye gitmedim ve spor yaptığım için belim iyi. Ama bu fıtık chech up sırasında görülür ve elenirmiyim ? diyelimki hastaneden sağlık raporunu aldım Thy doktoru 2016 yılındaki bel fıtığı teşisine bakıp beni eler mi ?? var mı bilgisi olan.

granada

HavaPersonel.Com
Sağlık kurulu nasıl işliyor beyler, benim 2016 dan olan bel fıtığı teşhisim var o günden beri herhangi bir hasteneye gitmedim ve spor yaptığım için belim iyi. Ama bu fıtık chech up sırasında görülür ve elenirmiyim ? diyelimki hastaneden sağlık raporunu aldım Thy doktoru 2016 yılındaki bel fıtığı teşisine ler mi ?? var mı bilgisi olan.

boşuna para verip check up yaptırmayayım mı o zaman ? yani yok mu bunun olma ihtimali ?

ozlem2188

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
Benim de mr raporumda lomber lordoz hafif düzleşmiştir yazıyor fıtık başlangıcı demişti doktor bu durumu yaşayan var mı. Ama tanıda fıtık yazmıyor o yüzden kafam karışık.

ozlem2188

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
Benim de mr raporumda lomber lordoz hafif düzleşmiştir yazıyor fıtık başlangıcı demişti doktor bu durumu yaşayan var mı. Ama tanıda fıtık yazmıyor o yüzden kafam karışık.
yağ mesafesini daraltan ılımlı difüz bulgingler gözlenmiştir. bası bulgusu yoktur yazıyor raporda. elenme sebebi mi

usyamenes

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
ben de de aynı açıklama mevcut 🤷‍♀️ bel düzleşmesiymiş

ozlem2188

HavaPersonel.Com
:(bu elenme sebebimi bilen varsa yazabilir mi acaba kararsızım mülakata uzun yoldan katılacaktım çalışma hevesim kaçtı böyle olunca

sarp91

HavaPersonel.Com
:(bu elenme sebebimi bilen varsa yazabilir mi acaba kararsızım mülakata uzun yoldan katılacaktım çalışma hevesim kaçtı böyle olunca
Aynı sebepten ben elendim dün bel düzleşmesinden dolayı. Fıtık falanda yoktu. Thy çok katı bu konularda malesef.

Konuyu okuyanlar;