Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

owensess

Üye
19 Kas 2025
44
19
5
Meslek
Kabin
Temmuz ayından beri geri dönüş alamadığım SAW base ilandan olumsuz dönüş maili aldım.

Temmuz ayından beri geri dönüş alamadığım SAW base ilandan olumsuz dönüş maili aldım.
Bana da az önce olumsuz maili geldi sadece cv ye göre olumsuz dönüş alınıyor mu? Çünkü ben hiç bir aşamasına girmedim. Başvuru yaptım ve olumsuz oldu

merhabalar bende aynı zamanda başvurmuştum hakkımızda hayırılısı olsun bana gelmedi henüz mail, size ne zaman mail geldi? boy kilo’ya da girmediniz dimi?

Merhabalar ben de 3 kasımda başvurdum saw base için olumsuz dönüş geldi hiçbir aşamaya katılmadım. Ant base değerlendirme sürecinde hala. Mailde base detayı belirtilmemiş ama peoplise'ye girdiğinizde görebilirsiniz.

Merhabalar ben de 3 kasımda başvurdum saw base için olumsuz dönüş geldi hiçbir aşamaya katılmadım. Ant base değerlendirme sürecinde hala. Mailde base detayı belirtilmemiş ama poplıse'a girdiğinizde görebilirsiniz.
Evet ordan baktım şimdi Ekim ayında başvurduğum tecrübesiz kabin memuru ilanı için olumsuz maili gelmiş. Teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: ee1723 ve cgtyyy
Nasıl bir değerlendirme anlamadım cv mi yeterli değil yoksa alım tamamlandığı için mi böyle oldu bilgisi olan var mı?

• Like
Tepkiler: Quenn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.