Kabin Memuru Sağlık

• Konbuyu başlatan myeong
  • Başlangıç tarihi
M

myeong

HavaPersonel.Com
merhaba 2015 de ritim bozukluğu tanısı konulmuş ama 2019 ve 2020de kardiyoloji kontollerimde böyle bir sorun çıkmamıştı tekrar kontrole gittigimde ve 2020de psikiyatri de 1 muayenem var başka gitmedim 3 yılı geçtigi için sıkıntı olmamalı dimi emin olmak için yazıyorum bilgilendirirseniz çok yardımcı olur

Y

Yasemin

HavaPersonel.Com
merhaba 2015 de ritim bozukluğu tanısı konulmuş ama 2019 ve 2020de kardiyoloji kontollerimde böyle bir sorun çıkmamıştı tekrar kontrole gittigimde ve 2020de psikiyatri de 1 muayenem var başka gitmedim 3 yılı geçtigi için sıkıntı olmamalı dimi emin olmak için yazıyorum bilgilendirirseniz çok yardımcı olur
psikiyatri den 1 muayenizin olduğunu söylüyorsunuz maalesef direkt elenme sebebi çünkü Thy e nabızınızdan ilk muayenenize kadar iniyor

admin

admin

Admin
Moderatör
Tanı ve ilaç kullanımı da önemli bir unsur. Bu konularda şirket doktorunun görüşü önemli umarım sorun yaşamazsınız.

Konuyu okuyanlar;